Annons

Nadia, 34: ''Därför tar jag onanipauser på jobbet''

Annons

34-åriga Nadia Bokody, avslöjade hur hon slappnar av när hon stressas upp på jobbet. Sexskribent, journalist och kolumnisten sa, när hon stressas, hittar hon en plats att onanera på och efter att hon känner sig avslappnad och glad.

Kvinnan avslöjar att hon onanerar på jobbet för att underlätta stressnyheterna

I en krönika erkänner hon att ”jag onanerar på jobbet och det borde du också göra”. 34-åringen berättar också var, hur och varför hon onanerar på jobbet.

– När andra kolleger är upptaga med att puffa på sin vape (elektronisk pipa, red. anm.) eller tar sig till Starbucks för att stå i kö i tio minuter för en latte, så smeker jag mig själv i stället, säger hon i sin krönika, och fortsätter:

– Om det är lunchdags åker jag hem för en snabb ”flirt” med min vibrator, men ibland händer det att jag inte kan hålla mig så länge, så jag sticker in på toaletten, sätter i mina hörlurar och porrsurfar till dess att jag har kommit.

Enligt Nadia Bokody har onanistunderna på jobbet en positiv effekt på henne.

– 15 minuter senare återuppstår jag med bättre utstrålning och är mer fokuserad, redo att tackla vad arbetsdagen än kastar åt mig, säger hon.


– En studie publicerad i The Journal of Sexual Medicine konstaterade att orgasmer faktiskt är bättre för hjärnan än vanliga mentala övningar, som sudoku eller korsord, säger hon.

Enligt sexskribenten gör onani att blod strömmar genom hjärnan vid onani, medan mentala övningar bara stimulerar särskilda delar av hjärnan.

Bryr sig inte

34-åringen bryr sig inte om vad arbetsgivaren eller kollegor tycker om hennes onanipauser.

– Faktum är att det inte är arbetsgivarens ensak vad du gör bakom toalettens stängda dörrar, förutsatt att du inte gör det utanför tiden för din rast. Så onanera på bara, säger Nadia Bokdny i sin krönika.

Experter håller med

Nadia Bokody får stöd av experter. 

– Jag menar att en onanipolicy skulle resultera i bättre fokus, mindre irritation, högre produktivitet och fler leenden, säger psykologen Cliff Arnall till tidningen Metro.

– Givetvis skulle en onanipaus, för att man är uttråkad eller för att smita undan en stund, öka fokus på arbetet, fortsätter han.

I en undersökning av Hot Octopus, en återförsäljare av sexleksaker, var det nämligen 40 procent som svarade att de onanerar på arbetsplatsen.

Annons