Annons

Forskare säger nu att män som lever tillsammans med knubbiga kvinnor är 10 gånger lyckligare än andra män.

Annons

Många kvinnor menar säkert att de lätt skulle kunna förlora några kilon, men nu finns det äntligen en ursäkt för att låta bli. 

Deras övervikt gör nämligen deras män både gladare och friskare. Det hävdar åtminstone ett antal argentinska forskare från universitetet Nacional de Misiones i staden Posadas, Argentina.

De har nyligen gjort ett häpnadsväckande studie där man säger sig ha visat att män som lever tillsammans med fylliga kvinnor är 10 gånger lyckligare än män med fruar som inte har lite att ta i. 

Och eftersom flera studier tidigare har visat att lyckligare människor också lever längre, så kan kvinnor med några extra kilon indirekt bidra till att förlänga sin mans liv med några år. 

Forskare har också visat att män som är med större kvinnor tenderar att le mer, de är också mer tillmötesgående när det kommer till att lösa problem. 

Knubbiga kvinnor, är enligt studien, också bättre på att förutse deras partners behov samtidigt som de också har visat sig vara mindre reserverade, och mer utåtriktade jämfört med smala kvinnor. 

Så då kanske det inte gör lika mycket i framtiden då klumpiga män ska svara på den klassiska frågan:

- Älskling? Ser min rumpa stor ut i dessa byxor?

Det är din stora rumpa som bidrar till att din man är extra lycklig!

Annons