Annons

Hon fick ett anfall på tåget och vaknade upp ensam på bänken på tågstationen. Då såg hon en lapp i sin hand..

Annons

En gyminstruktör, Ellie Farnfield, tog hennes dagliga tåg till jobbet när hon plötsligt vaknade upp på bänken på tågstationen, förvirrad och chockad över vad som precis hade hänt.

Denna 27-åriga kvinnan hade drabbats av en oväntad anfall,  hon hade bara fallit ihop på tåget i något som påminde om en svimning.

Efter att ha vaknat  upp på bänken på tågstationen hittade hon en lapp i sin hand. På lappen stod:

tomto4

Hej Eleanor,

Jag hoppas att du mår bättre när du läser det här. Du fick ett anfall på tåget och jag hjälpte dig av. Du slog dig inte i huvudet men jag kan ha gjort illa ditt ben då jag rågade kliva på det innan jag insåg att du låg på golvet. Förlåt! Jag är också ledsen över att jag inte kan stanna med dig längre, men här är en kaffe så att du kan bli lite piggare senare och 10 pund som du kan använda till en taxi hem. Jag är ledsen att jag inte har mer pengar, så jag hoppas du inte bor alltför långt bort. Jag har kontaktat personer från din telefon och sjukvårdare är på väg och tågpersonalen är hos dig. Jag önskar dig allt det bästa och hoppas du mår bättre snabbt. Kärlek från Tom.

Den här främlingen, vid namn Tom, hade alltså fått syn på Eleanor när hon låg avsvimmad och hade omedelbart gripit in och hjälpt henne.

– Vad som helst kunde ha hänt. Jag kunde ha slagit mig i huvudet, ramlat av tåget eller legat där en lång tid. Jag skulle bara vilja tacka Tom för hans hjälp. Jag skulle säga: ”Du är en riktig stjärna och jag uppskattar verkligen, verkligen det du gjorde, säger Eleanor till Daily Mail.

Vänligen DELA denna berättelse och hjälpa Farnfield hitta Tom!

Annons