Annons

Han uppvaktar ex-frun en gång om året – titta nu när han avslöjar varför och rör alla till tårar

Annons

Att vara en ensamstående pappa är inte lätt . När mamman till dina barn inte är med i bilden, kan det vara svårt att göra saker på egen hand . När hon är i ditt liv, kan det vara svårt att navigera relationen. En pappa som heter Billy- pappa till två unga pojkar- är i det fallet. Han delade nyligen sina känslor på nätet om sin relation med sin ex.

"Jag uppfostrar två små män", säger han i brevet nedan. Så när hon fyllde år ville han göra något speciellt för henne. Det var inte för att han ville ha tillbaka henne. Han ville helt enkelt visa sina pojkar hur deras mamma borde behandlas. Även om det kanske inte var det roligaste eller enklaste han gjort, ville han föregå med gott exempel för sina barn.


”Idag fyller min exfru år, så jag klev upp tidigt och köpte med mig en present, kort och blommor innan jag åkte dit och hjälpte mina söner göra frukost åt henne. Som vanligt frågade någon varför jag fortfarande gör sådana saker för henne. Det här irriterar mig. Så jag tänkte förklara för er.

Jag uppfostrar två unga män. De exemplet jag föregår med hur jag behandlar deras mamma kommer med stor sannolikhet forma hur de ser och behandlar kvinnor i framtiden. Både i förhållanden, men också vänskapliga eller professionella relationer. Jag tror att hur jag behandlar henne nu, när vi är skilda kommer spela stor roll i framtiden.

Så om ni inte föregår med gott exempel i era relationer framför era barn så måste ni skärpa er. Tänk på barnens bästa och gör så gott ni kan. Det handlar om mer än dina känslor – det handlar om deras liv.

Uppfostra bra män. Uppfostra starka kvinnor. Snälla. Världen behöver dem mer än någonsin!”

Dela gärna dessa ord för att inspirera fler till att visa kärlek och omtanke!

Annons