Annons

Hon bodde på fosterhem när mamman satt i fängelse. 20 år senare släpper domaren BOMBEN!

Annons

Detta är en berättelse om kärlek, familj och motståndskraft genom svåra tider.

När Melissa växte upp åkte hon in och ut ur olika fosterhem, gick hennes mamma in och ut ur fängelse. Den nu 21-åriga Melissa jobbar nu inom den amerikanska marinkåren. Hon var äldst av tre syskon och fick inte växa upp med sina bröder, J.J. och Christian växte i stället upp i andra fosterhem. I själva verket har hon inte sett sina bröder på sex år.

Med vissheten om att hennes mamma nyligen nyligen dömdes till ett nytt fängelsestraff på grund av ett drogrelaterat brott, försöker hon att göra det omöjliga: att få vården av sina småbröder – ett uppdrag som på förhand kändes oerhört tufft att lyckas med.

Melissa är livrädd att domaren kommer att säga att hon är för ung, att hon knappt har råd med hyran, eller att deras fosterföräldrar är bättre. Ändå bestämde hon sig att prova och körde 321 mil för att komma till Alabama och föra sin talan i domstolen och försöka få med sig sina bröder hem.

Det är där överraskningen kommer in. Prank It FWD beslutade att betala för Melissas bensin, en månads hyra, och även för mat för en lång resa.

Men det finns mer. Efter att Melissa fört fram sin talan i domstolen beslutade domaren att ge henne vårdnaden av sina bröder. Sedan återvände hon hem till en ännu större överraskning, Prank It FWD gav Melissa en helt ny Toyota att köra runt sina bröder med. Ho hade ingen aning om det. Melissa och hennes bröder har nu en helt ny start i livet.

För var 1000 tittning på inslaget här under kommer de att donera 1 dollar till organisationen DoSomething.org som stöttar människor i behov av hjälp. Det innebär att för varje miljon visning kommer de att ge cirka 8300 kronor för att hjälpa de behövande. Så DELA gärna den här videon för att hjälpa dem nå 10 miljoner visningar för en donation på 10.000 dollar (ca 83.000 kronor!)

Annons