Annons

7 saker som alla tjejer önskar sin pojkvän hade - speciellt nummer 7.

Annons

Det finns vissa saker som helt enkelt fungerar universalt hos alla tjejer - en kille som är välvårdad med självförtroende och en gnutta humor - och verktygen för att nå de förstnämnda är ett par produkter vi på Viralking har handplockat.

Detta är ett definitivt måste för den som måste steppa upp sitt game - eller som en födelsedagspresent till pojkvännen.1. En snygg, skräddarsydd kostym - gärna i en unik färg


Och här pratar vi ingen kostym från Dressmann - utan en skräddarsydd som är anpassad efter dina exakta mått och kroppsbyggnad. En väl sittande kostym är en investering alla killar bör lägga och något som kommer få dina andra kostymer att skämmas - och det är inte lika dyrt som du tror.

En skräddarsydd kostym bör kosta runt 6000:- och uppåt. 


2. Läderväska till din laptop eller skol/jobb-material


Det är alldeles för många “män” (läs; pojkar) som springer runt med en ryggsäck, ungefär som man gjorde när man gick i lågstadiet. Det är dags att byta upp sig och investera i en riktig läderväska som kan hålla allt från din laptop till viktiga papper och böcker. Detta är ett måste för en komplett outfit!


2. En god parfym - och nej, inte One Million


Ett utbud av parfymer bör finnas i alla mäns badrumsskåp - och även variera bland olika tillfällen. Ska du på en dejt rekommenderar vi något söt parfym - medans ett stort jobbmöte en lite starkare och syrligare så din närvaro känns i rummet. Vi lovar - det funkar.
En märkesparfym går att handla i närmsta köpcenter för drygt 800 kronor.

4. Ett par lyxiga kostymskor, gärna läder


Skor är bland de plaggen som kan “make or break” din outfit. Här rekommenderar vi ett par låga, förslagsvis läder, och gärna ett par detaljer för att sticka ut. Här är det superviktigt att skorna matchar din klocka och ditt bälte - en tumregel alla män måste följa.
Vagabond Noel är ett utmärkt val - 1100 kronor


5. Ett par schyssta trådlösa hörlurar


Detta är inte ett säkert kort för alla - utan det beror helt på hur resten av din outfit är. Kör du mer casual så fungerar atet par schyssta hörlurar - dock inte för stora. Kör du istället skjorta och lite mer business-casual så är det inget att rekommendera. Testa dig fram! 

Bose QuietComfort 35 - 2990:- 


6. Ett välvårdat skägg = kvinnor på fall


Har du bra skäggväxt men inte utnyttjar det till fullo? Ett välvårdat skägg kommer en lång, lång väg. Det tar bara ett par månader att spara ut och underhåller du det kontinuerligt, gärna hos en barberare, så kommer du vara en favorit hos damerna. 

Klockan på bilden: Ambassador Heritage 1863 (1995 SEK) 


7. En lite lyxigare klocka för att fullända outfiten


Klockan ses som “pricket över i” - kanske den viktigaste delen i hela outfiten. Det finns ett par tumregler, så som att klocka alltid måste matcha dina skor och bälten. Därför är det extra bra med en klocka som har utbytbara band, där du bokstavligen kan byta bandet på några sekunder.

Vi rekommenderar Ambassador Heritage 1921 - ett givet val för en herrklocka (1995 SEK)

Annons