Annons

Det här är varför starka kvinnor ofta känner sig trasiga inuti

Annons

Alla har vi starka kvinnor i våra liv.. men de som verkar så starka kan faktiskt känna sig trasiga inuti.

Hon verkar stark


Hon är en viljestark och passionerad kvinna som inte låter något påverka henne. Hon är självsäker, en egenskap som många kvinnor saknar. Hon vet vad hon vill och är beredd att kämpa för det hon förtjänar. Hon hanterar livets svårigheter med lätthet och bemöter motgångar utan problem. Hon har gått igenom alla möjliga problem. Hennes hjärta har blivit krossat och hon har varit tvungen att gå ifrån många giftiga förhållanden.

Hon har tagit avstånd från män som bara ville utnyttja henne. Hon har bränt broar med män som svek henne. Hon har begått många misstag, men alltid lärt sig från dem och tagit sig igenom misslyckanden. Hon fortsätter att blomstra. Hon går vidare i livet, som om inget dåligt hade hänt. Hon håller huvudet högt, med en sådan elegans att man aldrig skulle kunna tro att hon har många ärr från allt hon har varit med om.

Hon får alla på bättre humör


Det här är tjejen man vänder sig till när man behöver hjälp med något. Hon är så bra på att få alla att le och ger dem hopp. Hon ger känslomässig styrka och tröst när hon är i närheten och sprider inspiration till alla i hennes omgivning. Hon är full av kärlek och har en positiv, empatisk själ. Hon utstrålar bara positiva tankar och man vill vara i hennes sällskap hela tiden. Man skulle aldrig kunna tro att hon har egna problem när man ser henne. Ja, hon verkar ha ett hjärta av sten och en jag-kan-göra-det attityd, men det är hennes sida som hon tillåter andra att se. Människor tittar på henne och tror att hon har allt. 

Hon döljer allt inom sig


Hon verkar okrossbar, men inte en enda person vet hur det känns inuti hennes hjärta. Och ingen skulle någonsin kunna uthärda smärtan hon bär inuti.  Du ser inte den trasiga tjejen som håller allt ihop och försöker lappa ihop bitarna. Och det är inte ditt fel om du inte kan se det - hon döljer det för alla. Men innerst inne äter det upp henne. Ingen vet hur hon känner sig på natten när hon efter en lång dag kamp för att sig sig samman. Alla tror att hennes liv är perfekt och att hon inte har några problem att oroa sig för.

Det verkar som om hon har lösningen på allt som livet bjuder på. Hon har en inre styrka som tillåter henne att övervinna alla svårigheter och bevisar detta genom sina framgångar i livet. Men det du inte ser är att dessa bra egenskaper bara är delar som hon väljer att visa dig. Hon är en mångsidig person och varje sida kan inte vara perfekt. Det verkar som om hon har ett starkt hjärta och en stor ambition, men det är bara den del hon väljer att visa för världen.

Hon fortsätter att le


Det verkar som om ingenting kan knäcka henne, men det är bara för att hon har fått sitt hjärta brutet så många gånger. Den okända hemligheten till en sådan styrka är att vara trasig på insidan. Alla har inte varit med om lika stora problem som hon, och därför är hon så stark. Hon har uthärdat riktig smärta och studsat upp igen. Hon har känt sorg och förlust och ändå behållit sitt jag genom allt. När du ser henne har hon alltid ett lyckligt leende på läpparna.

Hon visar dig bara de delarna som är positiva och lyckliga. Du ser någon som föreställer hopp, optimism och styrka. Du ser någon som är ett positivt inflytande och någon som tillåter dig att följa i deras spår. Men när allt kommer omkring är hon stark för att hon har varit svag i sitt förflutna. Hon vet hur det är att nå botten, men hon har alltid tagit sig upp igen. Den här kvinnans styrka ligger i hennes förmåga att aldrig ge upp.

Alla har vi varit med om svåra tider, men det är viktigt att aldrig ge upp. Ibland kan de som verkar starkast vara de som är känsligast och trasigast på insidan. Kan du relatera till dessa drag? Vem är den starkaste kvinnan som du känner?

Annons