Annons

Pappan skaffade en KONSTIG tatuering på hans huvud. När jag insåg varför, fick jag tårar i ögonen

Annons

För lite mer än ett år sedan gick familjen Marshall igenom något som de aldrig förväntat. Deras då 7-åriga son fick diagnosen cancer. Smärtan de måste ha upplevt vid tidpunkten är overklig. Lilla Gabriel Marshall fick cancer i form av en sällsynt hjärntumör.

Det fanns inget annat att göra än att genom en operation för att avlägsna tumören. Det var en svår sak för den lilla pojken att gå igenom.

marshal

Operationen lämnade dock ett stort ärr på huvudet och Gabriel har sagt att han känner sig som ett monster på grund av det. "Detta krossade mitt hjärta. Jag sa till honom att om folk vill stirra så får de stirra på oss båda", förklarar hans pappa, Josh.

joshs

Det var då som Gabriels pappa, Josh Marshall bestämde sig att göra något häftigt för sin son. Han skaffade en tatuering av sin sons ärr på huvudet också!

ajdsje3fv

På farsdag ställde Josh upp i tävlingen #Bestbalddad som anordnades av barncancerorganisationen St. Baldrick Foundation. Många av dessa män rakar sina huvuden för att hjälpa barn att känna sig mer bekväma under sin återhämtning. Josh ställde upp med en bild på honom och Gabriel i sina matchande ärr.

josss

Jag tatuerade in min sons ärr för att hjälpa honom med självförtroendet” skrev han i sitt bidrag.

josss33

- Det är första gången vi sett en pappa som utöver att ha rakat sitt huvud för att visa solidaritet med sitt barn, även skaffat en tatuering för att stärka sitt barns självförtroende, säger Alison Sutton vid organisationen till Buzzfeed och fortsätter: – Det är en riktigt rörande berättelse.

Kom ihåg att  DELA  denna berättelse med dina vänner och familj på Facebook!

Annons