Annons

När ex-maken skaffade ny flickvän skrev hon ett öppet brev som alla borde läsa

Annons

Brittney Johnson, en 27-årig singelmamma från Missouri, USA, hyllas av internet som bästa möjliga exempel på någon som medförälder. I inlägget nedan förklarade hon att hennes ex-makes partner Kayla Imhoff har varit en viktig del av hennes dotter Paytons liv sedan hon kom in på bilden. Inlägget har fått 100 000 reaktioner och 83 000 delningar sedan den publicerades.

To all of the mothers out there who throw a fit when another woman treats your child as her own: why isn't that exactly...

Posted by Brittney Johnson on Wednesday, July 12, 2017
Så här skriver hon:

“Till alla er mammor som fäller ut taggarna när en annan kvinna behandlar ert barn som hennes egen: Varför är inte det en dröm som går i uppfyllelse? 

Jag har så många gånger drömt om vilken typ av kvinna som min dotters pappa skulle bli tillsammans med, eftersom jag vet att hon kommer att uppfostras i två olika hem.

Kayla har varit en gåva från gud och så mycket mer än vad jag någonsin kunnat drömma om. Ända sedan hon började studera till sjuksköterska har Payton varit helt förtrollad. Så Kayla beställde ett eget set vårdkläder åt henne.

Nu ska jag berätta en sak för er. Jag uppfostrar en stark, smart och omtänksam liten flicka. Allt jag vill, är att hon ska vara omgiven av förebilder som besitter just de egenskaperna. Tack, Kayla, för att du visar Payton hur hon jagar sina drömmar, arbetar hårt och sitter uppe sent för att plugga inför ett prov.

Och tack Kayla, för att du fortfarande tar dig tid att cykla med Payton, eller att du orkar ställa dig och laga mat åt henne trots att du är stressad. Du är en äkta förebild och en fantastisk bonusmamma. Jag är så stolt över dig!

Payton har flera personer som älskar henne, och vad kan en mamma önska sig mer än det? Att vara bästa vän med mig OCH Kayla, är exakt vad Payton förtjänar. Det är inte lätt att uppfostra ett barn, men jag älskar sättet Payton får växa upp på.”


Ett tankeväckande inlägg som visar att man alltid bör tänka på vad som är bäst för barnen i vad som kan vara svåra situationer för oss vuxna - dela detta om du håller med!

Annons