Annons

Man friar till sin flickvän som aldrig lämnade hans sida - efter 3 år i koma!

Annons

Redan i högstadiet, kunde alla se att Kelcie och Larry var avsedda för varandra. . Larry var stjärnan på den amerikanska fotbollslag och även en friidrottsstjärnan och Kelcie var hans största fan.Vare sig det var på löparbanorna eller bredvid fotbollsgräsmattan, hon var alltid där för att stödja honom - även när han åkte iväg för att bekämpa skogsbränder under sommaren.

Den 10 mars 2010, visade Larry Kelcies syster ringen som han skulle använda för att fria till Kelcie. Planen var att frieriet skulle äga rum veckan därpå, när hela familjen skulle till Disneyland på semester. Tragiskt hade fick aldrig Larry den möjligheten när han blev påkörd av en rattfyllerist den natten och hamnade i koma i flera månader.

Det var en lång väg till återhämtning för Larry, livet aldrig skulle bli densamma. Men en sak aldrig förändras - den person som står stod vid hans sida, Kelcie!

Videon nedan som visar oss den otroliga ögonblick då Larry, efter tre år av återhämtning, slutligen firar till Kelcie ... med samma ring som han hade innan! Det är verkligen vackert!

Annons