Annons

Hennes pojkvän hånade hennes utseende, då skriver hon detta brev till honom på Facebook.

Annons

Brittaney var i ett förhållande med någon som påpekade hennes brister. Hon tillät honom att diktera hur hon skulle se ut, hennes hår, hennes smink och till och med hennes vikt. Hon var van med verbala kränkningar och hon förlorade både sitt självförtroende och sin självkänsla.

Men det fanns hopp. Något fantastiskt hände och hennes Facebook-inlägg sprider sig över hela världen med hundratusentals gillningar och delningar berättar hon hur hon övervann rädslan som orsakats av hennes dåvarande pojkvän, och det är något alla borde läsa!

brit1

”Du sa alltid att jag inte passade i långt hår och att du föredrog tjejer med kort hår. Så jag höll mitt hår kortklippt jämt. Du skrattade åt mig och sa att jag såg löjlig ut när jag färgade mitt hår rött. Så en vecka senare färgade jag tillbaka det till blont.”

brit2

”Du påpekade alltid om du tyckte att jag använde för mycket smink. Så till slut slutade jag använda det. Du sa att tatueringar var smaklösa och fula. Du försökte ta bort min navelpiercing varje gång du såg den. Så jag tog bort alla mina piercingar och gjorde inga fler tatueringar.

Du pekade ut mina bristningar så fort du fick chansen. Så jag gjorde mitt bästa för att dölja dem.”

brit3

”Du påpekade varje gång det såg ut som om jag hade gått upp i vikt. Så jag åt mindre för varje dag som gick. Du pekade ut varenda fel och brist jag hade. Så jag förlorade allt av det lilla självförtroende jag hade.

Jag gjorde allt jag kunde för att vara som du ville. Jag gjorde allt du bad mig. Men det räckte fortfarande inte. Du lämnade mig för en yngre, vackrare tjej. Någon som du kunde ändra och forma som du ville. Som du försökte göra med mig. Och fram till ett par månader sedan klandrade jag mig själv för allt som hände. Du skyllde på mig också.

Men till slut började jag inse sanningen.”

brit4

”Du var inte för bra för mig. Jag var för bra för dig. Jag var inte den som inte var tillräcklig för dig.

Du var den som inte var tillräcklig för mig. Du kunde inte acceptera mig för den jag är. Men jag tog dig för den du är.

brit5

Så nu är jag här, några månader senare. Mitt hår har växt förbi axlarna. Det är ljusrött. Jag har en ny tatuering. Nya piercingar. Jag har börjat sminka mig igen. Jag äter vad jag vill, när jag vill och jag väger 61 kilo. Jag har fortfarande kvar mina bristningar.

Och jag har äntligen fått tillbaka mitt självförtroende. Jag ser äntligen mig själv igen när jag tittar mig i spegeln. Det är så svårt för mig att prata om det här och erkänna att jag blev så sårbar på grund av en kille. Något som jag sa aldrig skulle hända. Det är förnedrande att ens tänka på hur dåligt du fick mig att må. Men det som ger mig modet att komma ut om det här är det faktum att jag övervann det och äntligen har hittat tillbaka till mig själv igen.”

Brittaneys Facebook-inlägg om att acceptera sig själv och älska sig själv är något alla borde läsa. Hon må vara ung, men har redan inspirerat tusentals människor. Vänligen DELA detta med dina vänner på Facebook!

Annons