Annons

Husse vaknar och kan inte hitta sina löständer - men titta nu när hunden Maggie öppnar munnen

Annons

Detta är Maggie - en söt liten Shih Tzu-Chihuahua-mix med en mycket stor personlighet.

När hon är glad visar hon det. Men på en viss dag visade det sig mer än vanligt.

Det är ett välkänt faktum att vissa människor älskar att klä upp sina hundar i kläder, från hattar till rockar till skor.

Men en man fick nyligen uppleva ett annat sätt som hundar kan efterlikna människor efter att han vaknat från en tupplur för att upptäcka att hans löständer var spårlöst borta. Förutsatt att han hade tappat bort dem i badrummet, letade han efter dem där men hittade sin dotters hund, Maggie, som log mot honom.

Förutom att det inte var en vanlig glad hund sorts leende - det var hans leende. Hans leende. Hans tänder. Och det var alltför roligt att inte dela.


Hans dotter Eunice, som äger Maggie, lade upp bilderna på Twitter för att dela de roliga bilderna av hundens stöld av hennes pappas löständer.

Hon skrev: "För några månader sedan stal min hund, Maggie, mina pappas löständer medan han sov (han hade ont i tandköttet så han tog dem ut på eftermiddagen) och han hittade henne så här ..."

– Jag fick bilder skickade till mig från pappa och jag skrattade då så att tårarna rann, berättar Eunice, enligt sajten Ladbible.

Credit: Twitter/@eUniFiEd

DELA vidare om du också älskar busiga hundar! Gör dina vänner en tjänst och tryck på dela-knappen för att skänka ett extra leende 😄

Annons