Annons

Ilsken granne blockerar Melissas bil med stenbumling - hårda kontringen får nätet att jubla

Annons

Att ha grannar man trivs bra med är en viktig och härlig gemenskap många har, men att grannfejder av olika slag förekommer är inte konstigt. Många grannar har helt olika personligheter och lever helt olika liv, som inte alls är säkert att det går ihop med de som bor runt omkring en.

Precis så är det för Melissa Scruggs, skriver Bored Panda. Hon hade länge haft problem med ett par grannar. Hon gick ofta över och bad dem att dämpa sig när de festade långt in på nätterna – vilket inte uppskattades.

En kväll när grannarna festade fick de en idé som skulle gör livet surt Melissa, men istället blev det tvärtom – för hennes kunskapar hade de ingen aning om.

En morgon efter grannarnas fest möttes hon av en stor stenbumling framför sin bil, vilket gjorde det omöjligt för henne att åka därifrån.

Men Melissa skulle slå till med en klockren hämnd. Melissa arbetar nämligen som geolog, och hon forskar främst om stenar och vulkaner och har väldigt mycket erfarenhet inom ämnet. Med andra ord är hon en sann expert på området.

Vid 7-tiden på morgonen tog hon därför fram en stor stenborr, berättade om läget för de andra grannarna som hon har en god relation med – och gjorde sedan smulor av den stora stenen. Resterna rullade hon sedan åt sidan.

Förutom att väcka festprissarna tidigt på morgonen visade hon dessutom exakt vad hon går för.

”Jag har nu fått ögonkontakt med två av grannarna. En nickade till mig, den andra kollade på mig med stora ögon likt jag vore en galning. Nu antar jag att vi har en förståelse för hur saker fungerar omkring här”, skriver hon på Twitter.

Snacka om att få sista ordet – och att fixa det hela på ett snyggt sätt! Melissa valde att lösa det hela på ett snyggt, tydligt och väldigt imponerande sätt.

Annons