Annons

Med en tejpbit visar mannen hur enkelt du slipper imma på bilrutorna i vinter

Annons

Immiga rutor är jobbiga. Du hoppar i bilen på morgonen och gör dig redo för att köra iväg. Men precis innan du ska köra iväg inser du att du inte kan åka någonstans tills imman är borta. Du måste vänta flera minuter för att imman ska försvinna - men inte längre! Nu finns det ett enkelt trick för att bli av med immiga vinterrutor och det fungerar perfekt.


ChrisFix är mannen som testat de vanligaste hushållsknep som används för att bli av med immig på en bilruta. Först tar Chris lite tejp och gör fem olika rutor på sidorutan för att prova fem olika lösningar. Han testar RainX, rakgel, babyschampo, potatis och handtvål. Han var skeptisk till de flesta av dem först, men blev förvånad av att se resultatet när de jämfördes mot varandra.

Efter att använt de olika materialen i sina respektive rutor tar Chris en kastrull varmvatten och gör sitt bästa för att imma upp bilrutan.

Några av lösningarna hjälper inte att förhindra imman alls! Men det finns två som gör det ganska bra. Det är RainX och rakgel! Jag skulle rekommendera rakgel då det är billigare och de flesta har det hemma, det bör upprepas ungefär var tredje-fjärde vecka.

Titta på klippet nedan:

Annons