Annons

7 saker du garanterat alltid gör fel - så här gör du rätt!

Annons

Det finns så många fler saker som vi dagligen gör fel, men inget vi riktigt reflekterar över. Har du tänkt på om något som är så normalt att du inte kan tänka dig att göra det på något annat sätt helt plötsligt skulle vara helt fel.

Här listar vi 7 nya saker som du kan börja använda dig av, det kommer verkligen göra din vardag mycket enklare.

1. Hur du viker dina tröjor

Tar det långt tid för dig att vika dina tröjor? Lär dig det här tricket så kommer det inte att ta med än 2 sekunder.

2. Fixa någons hår

Hatar du när du ser att någons hår sticker ut efter de har borstat det ungeför 1000 gånger? Ja för nu kan du faktist hjälpa till, med hjälp av en damsugare. Smart va?

3. Äta chips

Nu för tiden så får man 50% chips och 50% luft och om man vill äta utan att stoppa in hela sin hand i påsen så gör man så här:

4. Steka perfekta runda ägg

Det tar lite del ansträngning för att tillaga ett helt runt ägg, men med lite hjälp av en lökbit, så förändrats allt.

5. Parkera en bil

Det är inte alltid lätt att parkera en bil så nära väggen det går om man är ensam. Med den här smidiga lösningen kan du klara dig helt på egen hand, med hjälp av en ballong förstörs. Du vet att du ska stanna när du hör att du har kört på en bomb.

6. Skala en banan

Jag trodde aldrig jag skulle säga det här men du har skalat banan fel i hela ditt liv. Så här skalar även apor, och vem vet mest om bananer om inte apor?

7. Ta ketchup på McDonalds

Det här tricket vet nog alla om ifall de har haft internet i mer än 1 år men för säkerhetsskull lägger jag till den. Det du behöver göra är att töja ut pepperskoppen innan du sprutar in ketchup. Det kommer ungefär se ut så här, coolt va?

973

Annons