Annons

Hennes fötter och hälar värkte efter att ha jobbat hela dagen – se nu på expertens snabba knep för att bota smärtan

Annons

Fotsmärta kan vara överväldigande - och för dem som har ett aktivt jobb verkar eländet aldrig ta slut. Detta gäller särskilt för personer som leder av ett tillstånd som kallas hälsporre (plantar fasciit).

Ortopeden Dr. DeFabio kom upp med en ny typ av behandling för detta tillstånd och i enlighet med denna kiropraktor kan du enkelt och snabbare behandla hälsporre. Hans behandling är inriktad på att minska svullnaden först och efter det att vårda och stärka vadmusklerna.

Även om hälsporre låter skrämmande, kan de flesta människor finna tröst i det faktum att det är extremt behandlingsbar. WebMD förklarar att tillståndet är otroligt smärtsamt, särskilt efter man vaknar upp på morgonen eller efter en tupplur!

Känner du ingen symptomen? Då finns det hjälp att få.

Naturligtvis innan du hoppar rakt in i behandlingen, rekommenderar Dr. DeFabio få en riktig diagnos. Att försöka hans knep utan att veta att du har hälsporre kan orsaka bestående skador, om det i själva verket är det något helt annat!

När diagnosen är ställd är det dags att börja arbeta. Med hjälp av ett instrument av rostfritt stål i vad som kallas en ”intracell sticka” kan du bryta ner ärrvävnad, förlänga friska vävnader, främja elasticitet och öka blodflödet till området.

Ta en titt på videon här nedanför när Donald visar hur enkelt du kan slippa dina ömmande fötter.

Annons