Annons

Jeremy Clarksons hånar Greta Thunberg igen och kallar henne ''en dum idiot''

Annons

Jeremy Clarkson, 59, har inte mycket till övers för Greta Thunberg, 16. Han har tidigare attackerat svenska klimataktivisten - senast var i torsdags. 

Där påstod han att det är Greta Thunbergs fel att barn som växer upp idag inte är intresserade av bilar och bilprogram.

– Av alla under 25 är ingen det minsta intresserad av bilar, Greta Thunberg har dödat det intresset, sa han i en intervju.

Nu ger sig Jeremy på Greta igen.


Den 59-åriga tv-stjärnan intervjuades av The Independent i dag och där frågades om hur han nämnde henne i sin kolumn för The Sun.

Med Jeremys dotter Emily, en supporter av Greta, frågades han om det skulle förändra hans åsikter om kampanjen, till vilken han svarade: "Nej. Vi kommer aldrig att hålla med på det här. Hon tror att Greta Thunberg är denna gudom som har kommit till jorden. Hon är Jesus, i princip. Jesus-aktig.


"Medan jag tycker att hon är en konstig svensk med ett dåligt humör. Ingenting kommer att uppnås genom att segla över havet i en dieseldriven yacht och sedan ljuga om dieselmotorn."

Båten som Greta använde var beroende av vinden, med en extra motor för nödlägen.

Han fortsatte: "Och såg du att hon åkte till Chile för klimatkonferensen som sedan flyttades till Madrid? Jag sket bokstavligen ner mig av skratt.

"Hon är en idiot eftersom forskare kommer att lösa detta, och ingen kommer att lösa det genom att springa runt och gå i strejk och inte gå i skolan, för då är du inte i dina vetenskapslektioner, så hon är en idiot. Jag vet att många inte tycker det, vilket är okej. "

Vad tycker du om det här? Lämna gärna din åsikt i kommentarsfältet och dela vidare!

Annons