Annons

Gud gör inga misstag: Pappan skriver gripande inlägg om dottern med Downs Syndrom

Annons

Rory Feek gjorde sitt bästa för att vara stark efter att hans fru Joey gått bort. Änklingen och hans lilla flicka gjorde sitt bästa för att inte falla i depression och han fick många stödjande meddelande efter att han fru förlorade sin kamp mot cancern. Hans familj och nära och kära har varit en otrolig källa med tröst.


Rory har en blogg, "This Life to Live," där han dokumenterar sitt och sin dotters liv. Rory är dedikerad till sin roll som ensamstående förälder till sin lilla dotter Indiana. Han vet att jobbet kommer att vara skrämmande utan flickans mamma, men han tror att Joey finns med i anden och att hon vägleder honom igenom hela resan.

Rory fick dock hantera ännu en annan utmaning. Vissa människors har vissa attityder om flickor som Indiana som föddes med Downs Syndrom, de anser att dessa är ett misstag. De anser att hans bebis aldrig kommer att kunna leva ett normalt liv, men detta är så klart inte fallet.


Rory vet att dessa människors okunnighet är källan till det hela. Han ser sin vackra dotter som en välsignelse från Gud och inte som ett misstag, precis som andra skulle känna för ett vanligt litet barn. Han skriver i ett blogginlägg med rubriken "Crib Notes" att "Gud inte gör några misstag."

Han påpekar att hennes olikheter inte gör Indiana mindre värd än andra barn. Hennes liv är precis lika meningsfullt som andra människors. Hennes känslor och drömmar är också lika viktiga i hennes barndom som de kommer att vara när hon blir vuxen.


Rory skriver om sin upplevelse när han träffar barn med särskilda behov, och han anser att alla de är precis lika betydelsefulla som alla andra barn. Han delade lite statisk i sitt inlägg om hur pass många kvinnor som gör abort när de får reda på att de bär på ett barn med Downs Syndrom. Numret är otroligt högt, hela 90 %.

Joey och Rory var överens om att detta var den bebisen som Gud ville att de skulle ha när Indiana föddes, och kände omedelbart en otrolig kärlek för sin dotter. Rory berättar att Indiana var en gåva till honom och Joey och inte ett misstag och att Indiana utgör den enda sanna glädjen i hans liv när allt annat känns jobbigt och tungt.

Han avslutade inlägget genom att säga att han ser fram emot att se hur hans dotter kommer att utvecklas och vem hon kommer att bli, och han anser att de kan lära sig från varandra under hennes uppväxt.

Vad tycker du om denna pappas relation till sin dotter? Berätta för oss om dina tankar och funderingar i kommentarerna, och dela denna berättelse med familj och vänner.

Annons