Annons

Hemlös man börjar spela gitarr, men när hans vän börjar sjunga ''Hallelujah'', kan människor inte tro sina egna öron

Annons

När vi tänker på en bra tolkning ser vi vanligtvis en tv-show framför oss som "The Voice" eller en konsert. Sällan föreställer vi oss att vi hör bra musik på ett gathörn. Men det är exakt vad som hände i en stad där en hemlös man förvånar människor med sina fantastiska sångfärdigheter.

Det är helt sant: en äldre gentleman med långt vitt hår, klädd i en smutsig skjorta och grå byxor drar folkmassor för att lyssna på hans gatuföreställningar av den populära låten "Hallelujah". Ibland sjunger denna man acapella, medan andra gånger har han en lika hemlös-utseende gitarrist vid sin sida.


Till skillnad från många hemlösa som agerar för att få pengar för sig själva, accepterar denna utövare donationer men spenderar pengarna på ett extraordinärt sätt!

Istället för att spendera det på sig själv använder han medlen för att hjälpa andra.

Vem är den här sångaren som långsamt förändrar världen omkring sig? Han heter Herbie Russ och anledningen till att han kan sjunga så bra är att han är en professionell!


I stället för att leva som en hemlös man på gatan är Herbie faktiskt en sångare, låtskrivare och saxofonist som har ägnat sitt liv åt sitt arbete - han går till och med så långt som att arbeta i populära stora reklamer.

Trots sin stora framgång hade Herbie en tuff start på sitt liv. När han var tonåring blev han hemlös efter att ha sparkats hemifrån. Herbie var tvungen att sova på sin väns soffor och göra alla slags musikföreställningar för att tjäna extra pengar.


Medan Herbys liv nu har förbättrats extra, kommer han aldrig att glömma var han började. Herbie säger att han vände sig till Gud för en riktning i sitt liv, och att han önskade att nå ut till hemlösa. Även om härbärgen vägrade att låta honom sjunga för sina besökare, gav han inte upp - nu spelar han på gatan för att tjäna pengar som han kan dela med härbärgen och olyckliga individer.

Herbys röst är verkligen fantastiskt. Han uppträder när han går på gatorna, sparkar sig själv genom skräp och sitter under träd. Hans röst ger inte bara underhållning till andra, utan den utvecklar också medvetenhet om de som är hemlösa.

Se videon nedan:

Annons