Annons

Här är nyttiga armbandet som ger dig en elstöt – när du tryckt i dig för mycket godis

Annons

Om du är som jag, du kämpar med att gå ner i vikt och spara pengar. Tja, lyckligtvis för oss, säljer finns nu en liten pryl som hjälper till med detta. Detta Pavlok armband som säljs för $200 (1 700 kr) kommer bokstavligen att chocka dig om du spenderar för mycket pengar eller äter för mycket godis.


Tillverkaren sa att det är en "beteende träningsapparat som fungerar genom att använda aversionsterapi."

Armbandet går under namnet Pavlok och är framtaget i syfte att få sina användare att sluta med sina dåliga ovanor, oavsett om det gäller rökning, snabbmat eller godis.


Får en stöt i handen

Armbandet fungerar helt enkelt som så att man matar in vilken ovana man vill bli av med, till exempel att sluta äta godis, sluta röka m.m.

Armbandet känner sedan av om och när handen närmar sig munnen, då ger den ifrån sig en stöt. Stötarna ska till slut skapa en ovilja att upprepa sin ovana för att till slut helt bli kvitt den.

Enligt recensionerna på produkten fungerar prylen bäst för dem som har problem att vakna på morgonen.

Och för att ge dig lite mer av ett incitament att vara bra kan dina kompisar ladda ner en app, vilket innebär att de kan ge dig en stöt om de ser dig äta en extra bit tårta eller spendera för mycket pengar på något.

Fungerar till alla ovanor

”Sluta röka, sluta bit på naglarna, sluta dra dig i håret. Pavlok är den naturliga lösningen som kommunicerar med din reptilhjärna och hjälper dig att bli av med dina ovanor”, skriver de på sin sajt.


Det här är ju perfekt till alla som inte kan sluta snaska i sig snabbmat – eller har andra dåliga ovanor för den delen också!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner får chansen att sluta med sina dåliga ovanor!

Du kan titta på deras video för att lära dig mer om produkten:

Annons