Annons

4-åring som fötts utan armar och ben lär sig att ''gå'' – när han jublar av lycka brister mamma ut i gråt

Annons

När Kate Whiddon och hennes pojkvän fick se sin fyraårige son, Camden, utan armar och ben ta sina första steg var lyckan total och det var omöjligt att hålla tillbaka tårarna.

Katie var bara 18 veckor in i graviditeten när läkaren gav henne ett sorgligt besked efter ultraljudskollen.


Bebisen i magen saknade armar och ben

Bebisen i Katies mage, som skulle heta Camden, hade defekten phocomelia, vilket innebär att man saknar flera lemmar. I Camdens fall ben och armar.

För Daily Mail berättar mamma Katie att att Camden lider av phocomelia syndrome, vilket gör att lemmarna är missbildade, samt en födelsedefekt som gör att han inte har några armar eller ben. Katie hade just fyllt 19 år, och var rädd att hon inte skulle räcka till för att ta hand om sin pojke, men hon bestämde sig för att göra allt för att försöka.


För även om det inte alltid är så enkelt, vägrar han att ge upp. Och han är mer än bara villig att göra det som krävs – om det så är för sig själv eller för någon annan.

”När han var två år så låg han ner på min säng. I ögonvrån kunde jag se hur han slog leksakerna med sina armar. Jag började att gråta. Jag blev bara så lycklig över att det bevisade att han skulle ha möjlighet att göra saker”, berättar Katie.


Pojken utan ben: ”Jag kommer till dig. Jag går!”

En hemma-video, som nu blivit viral, visar när lille Camden står framför Katies pojkvän Cole, som uppmanar pojken att gå.

”Jag kommer till dig. Jag går!”, ropar en exalterad Camden i videon, som fått tusentals hjärtan att fullkomligt smälta på internet, och förmodligen en hel del tårar att rinna.

Det må ta lite tid, men den lille pojken utan ben lyckas till slut ta sig till sin styvpappas famn på egen hand, och motbevisar därmed alla.

”Jag visste inte när den dagen skulle komma. Jag trodde inte att han var redo för det än, så jag var bara så chockad och glad. Och hans syster Ryleigh var intill och hoppade av extas”, berättar Katie.

Se själv i videon nedan och dela med dig av artikeln med dina vänner på Facebook om du också blev varm i hjärtat av att se detta!

Annons