Annons

Hunden vaknar upp efter ett ingrepp och börjar gråta och gny, veterinären tröstar henne som att hon vore ett barn

Annons

Djur skiljer sig inte egentligen särskilt mycket från oss människor i vissa situationer, särskilt vid fara och rädsla och efter att ha hört många olika berättelser kan vi konstatera att även en hund som tvingas gå igenom en operation har samma typ av beteende som ett barn som går till läkaren.

Barcs Animal Shelter är ett av de största djurskyddshemmen i Baltimore (USA), som kan ge skydd åt och ta hand om många djur som kommer dit. Denna lilla vovve med namnet Meesha hade precis genomgått en operation och kunde inte sluta gråta, inte ens i famnen på en av de bästa veterinärerna i världen.

Lilla Meesha var tvungen att genomgå en operation och varefter det att anestesin började ha mindre effekt började valpen gråta och gny av förtvivlan, kanske förstod hon inte riktigt vad som hände. När Dennis Moses hörde henne klaga försökte han distrahera henne och trösta henne genom att ta henne i famnen. När de såg en sådan söt och rörande scen beslutade sig volontärerna för att filma den.

I videon kan du se och höra stackars Meesha gråta av missnöje, medan läkaren försöker lugna henne genom att prata med henne på ett mjukt sätt och ge henne pussar. Ett gulligt scenario som kommer att få dig att falla för denna stackars valp.

Se klippet nedan:

Annons