Annons

Hunden var försvunnen i tre månader – reaktionen när han äntligen återförenas med husse är underbar

Annons

Rustico Samson Jr. och hans familjen blev förkrossade en dag när deras hund, Coco, försvann. Flera månader i rad sökte de och tittade överallt för att göra allt de kunde för att hitta sitt husdjur. Coco fanns ingenstans, men de gav aldrig upp hoppet.


När veckor blev till månader fortsatte de att leta efter hunden. De bad vänner om hjälp och beskrev till och med hunden för främlingar så att de också kunde hålla utkik. Och sedan - äntligen - det lönade sig.

En hemlös hund som passade familjens beskrivning hittades i ett parkeringsgarage nästan tre månader senare. Rustico visste att det måste vara Coco och åkte dit så fort som möjligt. Och när han kom dit kom hunden springande medan han grät, så glad att se sin husse igen! Coco var tillbaka där han hörde hemma. 


Nu när Coco är hemma har det förändrat allt.

– Huset är fullt av positiv aura igen. De bra vibbarna är tillbaka, säger Samson.


Samson slutade aldrig att leta efter sin älskade Coco och tack och lov för det. Familjen har äntligen fått ro.

– När det gäller att ha husdjur så spelar det ingen roll om du är rik eller fattig. Så länge du har ett stort hjärta och ger lika mycket kärlek till dem som du ger till andra familjemedlemmar, säger Samson till The Dodo och fortsätter:

– Om någon i din familj är försvunnen, då ger du aldrig upp letandet

Se klippet nedan. Så skönt att hunden Coco äntligen hittade hem. Dela gärna artikeln och sprid hopp till alla människor där ute som har djur på vift. Ge inte upp!

Annons