Annons

Pojken upptäcker vidriga kvinnan på flygplanet – se nu när han visar vart skåpet ska stå

Annons

Om det är några som vågar säga vad de tycker och tänker så är det barn. Barn kan lätt undvika konflikter och ett lysande exempel på barns ärlighet och mod är 4-årige Rodney Small.

Under en resa flygresa i USA visade Rodney att han är den bästa resekompanjon man kan ha. 

Att resa kan vara underbart. Men vägen till destinationen kan vara jobbigt när man ibland måste stå ut med människor med deras vanor och ovanor. Till exempel någon som sparkar en i stolsryggen, stolsgranne som grisar ned ens plats m.m.

När Rodney Small, 4, skulle resa till Texas med sin pappa Darry Small efter en resa till Walt Disney World i Florida när han stötte på vad varje flygresenär mardröm: en fot - naturligtvis - från en passagerare i raden bakom honom, som bara flyttades längre och längre fram på stödet. 

– Det är stinkande fötter bakom mig!, utbrister Rodney i ett klipp som hans pappa filmade.


Rodney Small hyllas för sitt agerande

Darry kan inte hålla sig för skratt. Men Rodney ger sig inte. Samtidigt som många vuxna bara låtit händelsen passera och hoppats på det bästa, så hade Rodney ett och annat att säga till medpassageraren bakom honom.

– Hej kompis! Du har dina fötter bakom mig, säger Rodney och fortsätter.

– Varför har du dina fötter där?

Och budskapet går fram. Passageraren bakom drar skamset tillbaka fötterna från Rodneys plats.


Pappan berättade för "Good Morning America" ​​att kvinnan bad om ursäkt och sa att hans son ifrågasatte beteendet för Rodney själv fått lära sig att inte ha fötterna på vardagsrumsmöblerna.

– Han var bara nyfiken varför regeln inte gällde kvinnan som satt bakom honom, säger Darry Small i programmet, skriver Huffington Post.

Titta här nedan när Rodney visar var skåpet ska stå:

Annons