Annons

Mannen avbryter tjej som spelar klassiska pianostycken och hänför publiken

Annons

Brendan Kavanagh har gjort sig berömd på sina improviserade musikframträdanden.

Mannen från London njuter att resa runt och spela på pianon som är placerade på allmänna områden och låta oanade tittare få njuta av hans fantastiska musiktalanger.


Kavanaugh går också under namnet Dr. K och han har redan blivit en sensation på internet på grund av sitt rykte för sina överraskande framträdanden. Han har mer än en miljon internetanvändare på sin YouTube kanal.

En av Dr Ks särskiljande drag är att han ofta dyker upp förklädd. Detta gör det mer intressant när han utför sina spektakulära shower förklädd till polis eller någon annan utstyrsel.


I detta speciella videoklipp introducerar Dr. K en ung kinesiska till boogie-woogie. Den här musikstilen är en av Dr. Ks favoriter vilket gör det lättare för honom att föra över sin entusiasm på andra.

Kvinnan spelade ett traditionellt klassiskt musikstycke på pianot när Dr. K närmade sig henne i en svart jacka med huva och mörka solglasögon. Efter att ha frågat kvinnan om hon visste vad boogie-woogie var öppnar han upp hennes ögon för denna säregna musikstil.


Det tar inte lång stund innan kvinnan känner ett samband med den här upplyftande musikstilen. Även om musikgenren ursprungligen växte fram i Afroamerikanska samhällen under 1870-talet blev det inte populärt förrän på 1920-talet.

När Dr. K når sitt mål med sitt boogie-woogie framträdande, svänger han okonstlat över till klassisk musik. Det här framträdandet har redan setts över 17 miljoner gånger. Nu har du chansen att se det själv. Musiken är verkligen ett internationellt språk som för människor över hela världen närmare varandra.

Se klippet nedan:

Annons