Annons

Schäfern är djupt omtänksam mot sin lilla favorittjej

Annons

Det finns ett berömt uttryck "hundar är människans bästa vän," men det verkligheten är inte så begränsad. En bra hund älskar någon som älskar dem och det är fallet med den dynamiska duon, den lilla flickan Tallulah och schäfern Loki. Om du inte haft möjligheten att se det här fantastiska paret, ta dig titt och lär dig mer om det fantastiska förhållandet dem emellan.


Loki, en vacker schäfer som gjort sig hemmastadd hos familjen Symes tre år tidigare. Den vackra schäfern har sitt eget konto på Instagram som visar hans dagliga aktiviteter. Vissa inlägg kan visa hans tidigare bångstyriga beteende där han hoppar på bord och river sönder papper. Husse, Ryan, erkänner att han inte var så uppfostrande och alltför ofta lät Loki göra som han ville sägs det i informationen.

Livet förändrades när babyn Tallulah anlände. En stor hund tillsammans med en hjälplös nyfödd kan skapa oro hos nyblivna föräldrar. All oro försvann när familjen såg den omedelbara förändring hos Loki när han för första gången fick träffa sin lilla kompis.


Det syns att Tallulah inte kan göra en rörelse utan att hennes hund vakar över henne. I videon ses den beskyddande hunden börjar sin barnpassning så fort hon anlänt från sjukhuset och det fortsätter än idag, även om han och babyn har blivit lekkompisar. På Instagram visar den stora hårbollen en otrolig mildhet och kärlek i varje handling med sin "människokompis" Tallulah,

Loki och Tallulah njuter flera timmar dagligen. Den här fantastiska videon visar hur Loki alltid hittar nya sätt att få sin lilla blonda vän att skratta av glädje. Enligt Ryan visade aldrig Loki på svartsjuka mot sin nya familjemedlem, som många storebröder kan göra, och hade genast ett beskyddande och lekfullt beteende mot Tallulah så fort hon kom hem. Tallulah har aldrig varit rädd i sin lek med hunden och hon verkar förstå kärleken han känner för henne.

Förhållandet mellan hunden och den lilla flickan har inte ha med träning att göra. Deras gemenskap grundar sig på kärlek, respekt och vänlighet. Vad anser du om Tallulah och Loki? Låt oss få veta vad som är bäst hos den här duon.

Annons