Annons

Liten pojke hör jazzband, börjar spela i en låtsastrumpet och fullständigt stjäl hela showen

Annons

Alla har vi ögonblick när vi växte upp som gjort oss fullkomligt förstenade. Vi blir som förtrollade över vad vi ser, även om vi är för små för att förstå vad ordet ens betyder. Om man är gammal nog kan dessa ögonblick bli permanenta minnen som vi alltid ler när vi ser tillbaka på. För en pojke kom detta i form av att höra ett jazzband. Hans reaktion är fullständigt oslagbar och är något som även den tuffaste själen kan njuta av.


Ettåriga Boone Anthony och hans mamma Stefanie från Pensacola i Florida, hörde ett festligt jazzband spelandes på Jackson Square när de var på semester i New Orleans (den otvivelaktiga födelseplatsen av jazz). Boone var inte nöjd med att endast vara publik, utan beslutade sig för att ta åtgärd.

Det spelade ingen roll att han inte hade någon musikalisk träning eller till och med ett instrument. Boone följde trumpetarnas exempel och underhöll med hans egna provisoriska trumpet. Bandet bara älskade det och även åskådarna runt omkring. Han blev stjärnan av hela showen utan att spela en enda not. Snacka om nybörjartur.


Detta är en så hjärtevärmande historia som påminner oss om hur mycket glädje kan visa sig när vi minst anar. Även om Boone är för liten för att minnas detta när han bli äldre, kommer videoinspelningen visa hur mycket han uppmuntrade människor.

Vad tyckte du om lille Boones framträdande? Har du någonsin sett ett överraskande musikframträdande som charmade dig på detta sätt? Visa detta för vänner eller familjemedlemmar som älskar musik och hjärtevärmande videoklipp.

Annons