Annons

En kille tillbringar hela helgen med att jobba hårt för att ge sin flickväns adopterade hund en perfekt trädgård

Annons

Tyvärr lyckas inte alla hundar övervinna sin ångest och rädsla för att lyckas lita blint på en människa. Bentley, en problematisk hund, har alltid orsakat problem för sina ägare och hade lämnats tillbaka till djuskyddshemmet fem gånger.


När KaTarra Taylor, en kvinna från Colorado Springs, Colorado (USA) insåg hur svårt det var att hantera Bentleys aggression, gav hon inte upp och lät honom bo med henne, även om hon knappt hade råd att betala hyran på sin lilla lägenhet. Tyvärr hade hunden inte betett sig bra i hennes föräldrarnas hus, men KaTarra gav inte upp. När hon flyttade tillsammans med sin pojkvän till ett annat hus, bestämde sig han för att försöka göra allt för att huset och gården skulle vara mer välkomnande för hunden.


KaTarra har alltid arbetat hårt för att sköta sin hund Bentley, adopterad från ett djurskyddshem när han var fyra år gammal. När hon flyttade med sin pojkvän Nick till ett nytt hem kunde KaTarra inte ha varit lyckligare, men hon hade fortfarande ett litet problem, nämligen att huset till en början inte ens hade en liten trädgård för att låta Bentley röra sig fritt.


Nick gjorde redan från början allt kan kunde för att glädja sin älskade flickvän och göra hennes hunds liv bättre. Bentley hade aldrig haft en bakgård eller en liten trädgård och han hade alltid nöjt sig med att promenera på parkens gröna gräs bara när han gick ut på en promenad med sin matte.


Nick gillar inte ens Bentley särskilt mycket och hans flickvän kommenterar det hel så här: "Han gjorde allt detta för en hund han hatar... vi är verkligen lyckligt lottade!"


Faktum är att Nick inte hatar Bentley alls och det enorma arbete han har ägnat åt honom under en hel helg är ett tydligt bevis på detta.


Efter att ha tagit bort en hel fyrkant av betong, fyllde Nick utrymmet med jord och gräs för att skapa en liten bakgård som Bentley kan rulla runt på


Annons