Annons

Här dyker Zlatan Ibrahimovic upp med TikTok-stjärnan Khaby Lame på Squid Game!

Annons

Tv-serien Squid game släpptes på Netflix under årets stora koreanska högtid, chuseok. Att den lokala publiken skulle samlas framför tvn med hela familjen hade man räknat med.

Det globala succén blev desto mer en överraskning, enligt Lee Gyu-Lee, kulturjournalist på The Korea times, som följt senaste veckornas hajp.

Squid game har liknats vid Hunger Games och Battle Royale. Det handlar om människor på samhällets botten som rekryterats till ett spel – med en enorm prispott. Allt de måste göra är att tävla i traditionella koreanska lekar – med livet som insats.

– Ironin i att det är så enkla och roliga lekar som omvandlas till dödliga, blodiga, brutala överlevnadslekar, blev väldigt intressant att se, säger Lee Gyu-Lee, kulturjournalist på The Korea times.

Squid game är världens mest strömmade Netflix-serie just nu – och det märks i sociala medier där många memes cirkulerar. 

Tiktok-kändis och Zlatan Ibrahimovic

Den berömda tiktokern Khaby Lame, med över 117 miljoner följare, som bor i Italien och blev känd med videor som förlöjligar olika influencers handlingar, laddade idag upp ett klipp på sitt Instagram-konto där han löser en av utmaningarna i The Squid Game som är farligaste: bron med speglar. I det här fallet använder Khaby kanterna för att ta sig runt utmaningen.


En utmaning som skiljer sig från alla

Sedan tas han emot från andra sidan av bron av en av säkerhetstjänstemännen i den karaktäristiska uniformen för Netflix- serien med en mask prydd med en triangel. Hur är det med tiktokern? Om du var en vanlig deltagare i detta dödliga spel skulle du vara i allvarliga problem. Sanningen är att vakten avslöjar sitt ansikte och det är Milan-anfallaren Zlatan Ibrahimovic. Överraskning!

Se klippe nedan:

Annons