Annons

Hjorten smyger fram till familjen och ber om hjälp – då tittar de på hornen och ringer till polisen

Annons

En hund i nöd är en relativt vanlig syn för polismän, men ibland stöter de på andra, lite mer ovanliga djur. Poliskonstapel Kevin Zieschang var med om detta då han fick ett samtal om en hjort, fastbundet till ett träd. Ingen bodde i huset bredvid eftersom det ännu inte var färdigbyggt.


Byggnadsarbetarna och polisen befriade hjorten, men de insåg att det inte var vilket hjort som helst som de träffat. De förväntade sig att han skulle fly så fort han kommit loss men han gjorde motsatsen. Han stannade istället för att hålla dem sällskap som för att säga tack.

Byggnadsarbetarna tog tillfället i akt att gosa lite med hjorten och kliade honom bland annat bakom örat. I videon kan man höra dem säga, "Han bara chillar här med oss!"


De har ingen idé om hur det kom sig att hjorten var bundet vid trädet, men de döpte honom till och med till "Uncle Buck." Hjorten gick lugnt och sansat fram till alla som om han vore ett husdjur. Han slickade deras händer och ville gosa.

Nästa dag var det lokala nyhets teamet på plats för att spela in händelsen, och Uncle Buck var där och fortsatte att het ostört umgås med arbetarna. Han bjöd till och med på en show.


När konstapel Zieschang intervjuades sa reportern, "Så, konstapel Zieschang är här på plats där hjorten bands igår, och under presskonferensen dök hjorten upp igen."

Poliserna trodde inte att hjorten tillhörde någon, men de utfärdade ändå en varning mot att skjuta honom utifall han tog sig in i någons trädgård. De tänkte att djuret kanske hade planer på att återvända till trädgården så de kontaktade Lone Star Animal Control och Texas Game Warden så att de skulle kunna hjälpa hjorten.


De hittade honom slutligen och tog honom till ett reservat. De som ville kunde ta en titt på uppdateringen på polisens Facebooksida. Det stod; "Han är säker och beskyddad i sitt nya hem."


Om du också tyckte att detta var en gullig berättelse får du gärna lämna en kommentar i fältet nedan och dela videon med dina vänner och familj!

Annons