Annons

En pensionerad polishund blir överlycklig när han träffar sin förare igen - han hade aldrig glömt honom

Annons

Vem sa att hundar inte har känslor? Trots att de inte hartalets gåva är deras känslor lika rena som kristallklart vatten, deras tillgivenhet för sin mänskliga familj är uppriktig och ovillkorlig. Låt er inte luras av dem som säger att "det är ju bara ett djur": hundar kan ge kärlek och sällskap bättre än någon annan levande på denna planet. Som Wangwang, en söt -årig schäfer som gick i pension som polishund 2019.


Wangwang hade varit utbildad polishund i flera år vid Xichuan-polisen i Kina, men efter att ha nått nio års ålder bestämdes det att den specialiserade hunden skulle gå i pension och få en familj där han kunde tillbringa sina sista år i lugn och ro. Men polisen som hade utbildat honom och som han hade utvecklat ett speciellt förhållande med, hade aldrig glömt honom....


Det var därför som mannen ville ge en överraskning till Wangwang, medan han var på patrull i grannskapet där schäferhunden nu bodde hos sin nya familj. Bilderna som släpptes på video visar det exakta ögonblicket då hunden återförenas med sin tidigare tränare och kände igen honom direkt!

Det var tydligt att Wangwang inte hade glömt sin favoritpolis, den tillgivenhet han kände till honom syntes kristallklart när Wangwang satte sig bredvid honom som för att hindra honom att gå. Detta är det sanna uttrycket för Wangwangs ovillkorliga kärlek, en snäll pensionerad schäfer som utan att tveka kände igen sin för detta tränare som hade hand om honom i flera år.


Våra fyrbenta vänner är bättre än människor: deras känslor är kristallklara och rena, och de vet inte hur man ljuger!

Se klippet nedan:

Annons