Annons

Bianca Ingrosso och Phillipe har köpt lägenhet ihop - för 33 miljoner kr!?

Annons

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har gjort slut och blivit tillsammans igen för många gånger nu för att vi ska hålla räkningen. Men nu har de tagit ett stort steg i relationen: De har nämligen köpt en gemensam lägenhet!


Bianca Ingrosso har flertalet gånger nämnt att hon letar efter en ny lägenhet på sina vloggar på Youtube eller i alla fall hintat om det! Bianca köpte sin nuvarande lägenhet 2019 för 9 miljoner kronor. Köket var helt nyrenoverat men hon valde att riva ner det och bygga ett nytt kök mer i hennes stil. Efter att ha lagt hundratusentals kronor på renovering så är det dags att säga hejdå till lägenheten i Östermalm. 


”I början av veckan köpte vi vår absolut största drömlägenhet! Den är bokstavligt talat allt och mer, allt jag någonsin drömt om. Jag vill leva där för resten av mitt liv och se alla barnen växa upp där. Känslan i den här lägenheten är någonting jag aldrig känt förut. Så varmt, mysigt och kärleksfullt hem redan. Jag kommer att visa er allt senare men jag har så mycket fjärilar i magen just nu”, skriver Bianca på sin Instagram story

. Hon postar även en bild i flödet och skriver  ”Det är dags för nya äventyr för vi har köpt vår drömlägenhet i veckan som vi flyttar in i nästa år”.
Vart de flyttar återstår att se. Kanske väljer de att inte lämna Östermalm alls? Bianca har tidigare i ett av sina Youtube-klipp berättat att hon älskar att bo vid en trafikerad gata. Hon berättar vidare att hon är uppvuxen på Östermalmsgator och att vakna upp till bilar och människor som är högljudda är vardag. ”Jag älskar att höra fulla ungdomar på väg hem” säger hon i vloggen. 

Storgatan 57 såldes i veckan för 33 250 000 kr, 15% mer än vad som begärdes. Ursprungspriset var 29 miljoner kr. Kan det vara den…? 

Se bilderna nedan på den 207 kvadratmeter stora lägenheten:


Stort grattis till Bianca och Phillipe!

Annons