Annons

Robinson-Mickes familjelycka efter vinsten – berättar nu: ”Helt fantastiskt”

Annons

Efter en spännande säsong av det omåttligt populära programmet ”Robinson” står det klart att 45-årige Michael Björklund är årets vinnare.

Nu berättar han om stödet från familjen.

– Mina barn betyder allt. Det är ju helt fantastiskt att få ha barn, säger han till Hänt.

Han offrade sina tänder och lagade mat till alla deltagare på ön.

I tio veckors tid har deltagarna i Robinson 2020 kämpat för sina liv på den öde ön i Fiji. Det har varit dagar helt utan mat, flertal konflikter och hårda tävlingar kunde Micke få åka hem från "Robinson”-äventyret med statyetten. På söndagskvällen visades det förinspelade avsnittet i TV4 – och det blev ett riktigt drama där ålänningen tog hem förstaplatsen efter en lång finalkamp.


– Det har varit skitjobbiga stunder, så det här är absolut det största som jag varit med om, sa Micke i programmet.

Efteråt gick han ut på sociala medier för att säga några ord till sina fans.

”TACK TACK TACK TILL ER ALLA SOM HAR HEJAT PÅ MIG. Evigt tacksam ❤️”, skrev Micke på Instagram.

Mickes återförening med familjen efter ”Robinson”

Nu har Micke, som bland annat driver restaurang Smakbyn hemma på Åland, äntligen fått komma hem till sin familj efter den långa inspelningen.

– Det var otroligt fint. Vi hade ju pratat med varandra över telefon men det var en helt annan sak att få se på varandra igen, säger han till Hänt.

Micke är tvåbarnsfar till sonen Anton, 17 och dottern Agnes, 14, och han förklarar att han ska skänka vinstpengarna till bättre behövande, samtidigt som han också vill ”hitta på någonting” med familjen nu.

– Jag och Jenny, vi jobbar tillsammans, vi har barnen tillsammans och hon betyder precis som barnen, allt för mig. Det är familjen som är det viktigaste, säger Michael Björklund – årets ”Robinson”-vinnare 2020!

STORT GRATTIS till vinsten!

Annons