Annons

Man ser att pojke cyklar in på hans uppfart varje kväll – visar hur han ''handskas'' med uttråkade barn

Annons

I en värld där vi ofta är omgivna av negativitet och beteenden hos människor som vi skulle vilja var annorlunda händer det lyckligtvis ibland någonting som får oss att le och åter ger oss hopp om mänskligheten.

Vi vet att relationer med grannar inte alltid är lätta att hantera. De situationer vi kan hamna i är många och de människor som bor runt omkring oss delar inte alltid våra värderingar eller är väluppfostrade. 

Killen som varje kväll, på uppfarten till sitt hus, fann ett barn som bestämde sig för att ta sig en cykeltur där vet något om detta. En grej som för vissa skulle kunna vara störande, men som denna mannen istället beslutade sig för att förvandla till en möjlighet att underhålla den lilla pojken ännu mer och visa vänlighet och tolerans.


Kanske skulle inte alla vilja se en främmande människa besöka uppfarten framför sitt hus varje kväll för en cykeltur. Även om det i detta specifika fall var ett barn är vi säkra på att vissa människor inte skulle ha varit glada över en sådan sak. Vissa, men inte ägaren till detta hus, som regelbundet fick en rörelsevarning från sina säkerhetskameror varje gång den lilla pojken i fråga körde förbi på sin cykel.


I stället för att bli sur och irriterad eller till och med försöka förbjuda detta, bestämde sig den här killen för att göra något minnesvärt för den lilla cyklisten. Barnet, som syns på videon som filmats av övervakningskamerorna, tog alltid samma väg på det öppna utrymmet framför den unga mannens hus, så ägaren till huset fick en idé.


Med färgade gipskritor gick han ut på uppfarten på natten och skapade en riktig "bana" med massa kurvor på det utrymme där barnet tyckte om att leka. När pojken nästa dag åkte förbi på sin vanliga promenad, blev han först förvånad över vad han såg på marken, men sedan fylldes han av entusiasm och tvekade inte att prova den nya banan och upprepade den flera gånger som ett riktigt proffs!

”Först blev jag irriterad över att det plingade i min telefon varje kväll, men sedan blev jag inspirerad av min fru, som sa att jag kunde göra en rolig grej av det”, berättar YouTubern.


Efter denna enkla händelse har "spåret" som killen ritat upp på sin uppfart blivit en riktig attraktion i grannskapet och när strecken på marken raderades av regnet fanns hyresvärden där för att fylla i dem och lägga till detaljer som "sakta ner", "titta framåt" och "mål". Ingen tvekan om saken, den här unga mannen lyckades verkligen skapa underhållning för alla, unga och gamla. Vem skulle inte vilja ha en sådan granne?

Se klippet nedan:

Annons