Annons

Den här hunden blir alldeles till sig av glädje när den inser att den just blivit adopterad

Annons

Att ha en hund vid din sida gör livet bättre och alla de som äger en av dessa fantastiska fyrbenta vänner kan bekräfta det. När vi väl bestämmer oss för att skaffa en, vad kan då vara bättre än att adoptera en från ett djurskyddshem?

Att göra det innebär att rädda en hund från ett liv i en bur, eller åtminstone i ett begränsat utrymme, utan den kärlek och värme som bara en familj kan ge den. Benny, en pitbull som hamnade på Carson Animal Care Center i Gardena, Kalifornien, för första gången när han bara var 8 månader gammal vet detta mycket väl.

Tyvärr var denna hund en av de miljoner djur som hamnar på skyddshem varje år, bara i USA av olika skäl. Bennys situation såg ganska negativ ut med tanke på att han under lång tid inte hittade någon som ville ta med sig honom hem och äntligen ge honom all den uppmärksamhet och trygghet som varje hund förtjänar.

Lyckligtvis, efter lång tid av ensamhet på hemmet, bestämde sig en familj äntligen för att adoptera Benny och i samband med detta beslutade sig volontärerna på hemmet för att filma det ögonblick då den mycket charmiga hunden äntligen fick ta sina första steg utanför djurskyddshemmets väggar.

Det som är  slående, när man tittar på videon på Facebook som har blivit viral, är att den här hunden verkar ha förstått exakt vad som händer. Till att börja med var han ganska försiktig men sedan när han insåg att han skulle träffa sin nya mänskliga familj blev han bokstavligt talat galen av glädje.

Benny viftade okontrollerat på svansen och skuttade från den ena sidan till den andra och från en person till en annan.  Benny kom ut från djurskyddshemmet, glad över att välkomna sitt nya liv, i vad som verkar som en promenad mot friheten. Allt som återstår är att önska denna söta hund och hans nya familj en underbar framtid tillsammans och ett liv fyllt av harmoni och lycka.

Se klippet nedan:

Annons