Annons

Hunden har väntat i 9 månader på att träffa lillebror – så reagerar djuret när pappa sätter ner bebisen

Annons

Barn och hundar lyckas finna varandra på ett perfekt sätt redan från de första stunderna som de tillbringar tillsammans och de lyckas på väldigt kort tid att bli äventyrskamrater. Den stunden då man tar hem en nyfödd bebis är dock alltid känslig och svår att hantera.

Kanske för att föräldrarna har för bråttom, kanske för att man inte vet hur våran pålitliga lilla vän skulle kunna reagera så slutar det nästan alltid med att det hela blir ångestladdat. Så är dock inte fallet med den här lilla hunden som gjorde den stunden mycket enklare och tog emot den nyfödde på sitt alldeles egna sätt

Eddie och Yvonne är ett par som många andra som bestämde sig för att bilda familj tillsammans med sin lilla chihuahua hund Quica. Från det att kvinnan blev gravid så var det just den lilla hunden som under 9 långa månader vaktade kvinnans mage genom att skälla och morra åt de som närmade sig för mycket.


När den underbara bebisen Nicholas sedan kom till världen visste inte Eddie och Yvonne hur Quica skulle reagera. Om hon skulle ha visat sig vara svartsjuk över Yvonne, hur skulle de då ha kunnat lösa problemet?

Enligt experterna är det bästa sättet att låta ens hund lära känna ett nyfött barn att göra det ett steg i taget så att den kan vänja sig vid nya dofter och en ny inneboende som skulle kunna medföra mer rörelse i deras liv. Man bör inte stressa på det första mötet utan ge det den tid som krävs precis som i vilken annan relation som helst.

Videon som ni finner nedan är av den roliga och oväntade reaktionen som vovven Quica fick när hon fick se den lille Nocholas komma hem för första gången. Man kan med bestämdhet säg att den lilla hunden vant sig på rekord tid!

Annons