Annons

Under vigseln ber prästen bruden stiga åt sidan då brudgummen friar till hennes syster

Annons

Från den dagen Ashleys lillasyster Hannah föddes visste Ashley att de skulle stå varandra väldigt nära hela live. Hannah var dock inte som alla andra barn.


En dag satte sig Ashleys föräldrar ned med henne för att förklara att hennes syster hade en diagnos som heter Downs syndrom. Ashley bestämde sig där och då för att alltid stå vid sin systers sida och se till att hon aldrig kände sig ensam eller utstött.


Denna inställning sattes på prov då Ashley många år senare träffade och började dejta Will. I takt med att deras förhållande växte sig starkare förklarade Ashley att Hannah alltid skulle utgöra en stor del av hennes liv. Will tog omedelbart båda systrarna till sig utan en sekunds tvekan. Han förstod helt och fullt hur viktig Hannah var för Ashley och bestämde sig för att Hannah skulle bli som en syster för honom också.


Will och Ashley höll ihop i flera år och så kom dagen då Will bestämde sig för att fria till henne, och han hade tänkt ut det perfekta frieriet. Han arrangerade en fotosession med sig själv, Ashley och Hannah på ett fält. Han gick ner på ett knä för att be Ashley att bli hans fru.

Ashley sa ja.


Då vände sig Will till Hannah. Han friade även till henne. Han bad henne att för alltid vara hans vän. Hannah tjöt av lycka och det var uppenbart att hon uppskattade att vara en del av detta mycket speciella ögonblick.


Ashley hade alltid sett Hannah som en välsignelse i sitt liv, och nu kände Will på samma sätt för Hannah. När den stora dagen infann sig för Will och Ashley hade Will skrivit några bröllopslöften även till Hannah. Det Will säger till sin svägerska är det mest hjärtevärmande man kan tänka sig.

Vilken underbar gest! Och vilket underbart par som verkligen förstår vad som är viktigast här i livet: familj och kärlek. Dela deras fina historia om det smälte ditt hjärta också.

Annons