Annons

Han ska bara ta patienten till rummet - men det kameran fångar sedan får nätet att koka av kärlek

Annons

Lindon Beckford har alltid gått den extra milen på sitt jobb. Han har jobbat i samma fält i över 30 år idag och han har inga planer på att sluta inom närmsta tiden heller! Han älskar att sprida glädje på sjukhuset där han jobbar. Medans han transporterar patienter som precis kommit ut från operationsrummet så vill han bara att de ska känna sig glada och lättnade.

Han vet att vissa patienter tycker att det är läskigt att ta sig till ett annat rum. Det kan vara nervöst att bli rullad ner för en hall och inte veta exakt vart de är på väg och vad som kommer att hända, så Lindon vill hjälpa till. Han gör sitt bästa för att de ska sluta oroa sig när han är på jobb!

Han berättar vanligtvis sitt namn och låter dem förstå att han kommer att vara deras "chaufför".


Han ler och tar den här möjligheten till att hjälpa lätta på sina patienters rädslor med musik. Han använder musik för att få patienterna att le. Vissa är så tagna att de börjar gråta! Lindon vet att han inte kommer till jobbet varje dag bara för att utföra ett jobb. Han vill vara där för män och kvinnor som måste gå igenom operationer och sjukdomar på bästa sätt möjligt. När Lindon började jobba, började han sjunga för patienterna bara för att få tiden att gå.


Men han inser snabbt att de verkligen älskade att höra honom sjunga medan de blev rullade från ställe till ställe. Idag tar Lindon emot förslag och många av de han skjutsar på sjunger med honom när de åker!

När han sjunger för patienterna blir de lugnare. De förväntar sig inte att höra sång när de är på väg till en operationssal! De älskar att någon får dem att tänka på annat. Att bli uppvaktade av Lindon betyder så mycket för dem!


Du kan titta när Lindon gör sin grej i den fantastiska videon nedanför!

Annons