Annons

Gravid matte är förvirrad över familjehundens ständiga skällande tills hon får reda på att den bara försökt varna henne

Annons

Alla bra hundägare älskar sina hundar men även den mest väluppfostrade hunden kan vara irriterande när den vill det - från att skälla när de är hungriga till att gny om att få komma ut för tionde gången i rad. Hundar är kända för att göra sina hussar och mattar irriterade ibland. En hund lyckades verkligen irritera sin familj med sitt skällande, men det visade sig senare att hon bara försökt rädda sin husses och mattes liv!


Hunden är en amerikansk Akita vid namn Keola och lever i Doncaster, England. Keola har levt med sina ägare, Ricky och Alhanna Butler ända sedan hon var en liten valp och hon har blivit bunden till den båda.


Alhanna upptäckte att hon var gravid och var överlycklig över att en ny familjemedlem skulle utöka familjen. Men av någon orsak verkade det som att Keola var orolig. Den stora hunden skällde konstant på sin mattes växande mage och kropp.


Under tiden började Alhanna känna en allt större smärta i ryggen ju längre tiden gick. När hon gick till läkaren så försäkrade han henne att allt skulle gå bra och att det bara var på grund av viktökningen under graviditeten som hon hade ont. Medan läkaren verkade säker att allt var bra så verkade inte Keola det!


Hunden fortsatte att skälla på Alhannas kropp och blev mer och mer desperat med tiden. Sedan började hon stirra in i Alhannas ögon, som att hon bad Alhanna att göra någonting åt saken och söka hjälp. Den gravida kvinna ville tro att allt var okej och att hennes hund bara hade blivit tokig, men hon erkänner att hundens ovanliga beteende skrämde henne.


Hon tog foton på hundens beteende och lade upp på Facebook för att försöka sprida ljus över situationen som började skrämma henne. Istället för att skratta åt henne föreslog Alhannas vänner att hunden kanske hade fått nys på någonting och kunde se - eller känna - att någonting var fel.


Slutligen lyssnade Alhanna på Keolas varningar och gick tillbaka till doktorn. Den här gången krävde hon svar och begärde en röntgen. Som det visade sig var situationen allvarlig och Alhanna behövde skickas till intensivvården. Den blivande mamman hade, vad läkarna senare skulle beskriva det som "jätteinfektion". Det var en antibiotikaresistent sjukdom som endast påverkat en person i hela Storbrittanien hittills. Som om det inte var tillräckligt hade hon också en njurinfektion på båda njurarna.

Om hon inte hade gått till doktorn hade hon varit död, och hennes bebis likaså.


Tack vare Keola, fick Alhanna all den vård hon behövde för att läka sina njurar och återhämta sig från infektionen. Hennes nästa besök på sjukhuset var för att föda sin vackre son, Lincoln. Familjen är nu komplett och Keola älskar att ta hand om den nya bebisen. Vi är säkra på att familjen är evigt tacksam över att ha den här speciella hunden!

Vad tycker du om den här fantastiska historien? Har du någonsin upplevt ett sådant beteende från en hund? Berätta i kommentarerna och dela den här artikeln med vänner och familj.

Annons