Annons

En mamma delar sitt smarta tips på hur man stänger kartongen med flingor på ett effektivt sätt

Annons

Ibland får man plötsligt en snilleblixt utan förvarning som kanske rör små eller stora problem som vi möter i vardagen. Tänk på alla de små sakerna vi gör inomhus. Är vi verkligen säkra på att alltid utföra dem på det mest korrekta och effektiva sättet? Många av er  kommer att säga ja, men det är inte alltid så självklart.


Att stänga en låda med flingor, till exempel, verkar vara något som alla kan göra, inte särskilt svårt, och istället händer det ofta att innehållet i kartongen blir dåligt i förväg på grund av att man inte stängt förpackningen ordentligt. Om du känner igen dig i den här situationen, kan tricket som en mamma delar på Facebook kanske passa dig.

"Det tog mig bara 40 år", kommenterade Becky Holden McGhee ironiskt på Facebook, när hon bestämde sig för att visa alla ett videoklipp där hon steg för steg förklarar rätt sätt för att stänga en kartong med flingor.

Om du tycker att verkar vara en enkel och självklar sak, vänta med att säga det, eftersom videon snabbt blev viral och samlade över 5 miljoner visningar.


Ett tydligt tecken på att många människor "lider" av problemet. Just på grund av hur banalt det hela är har denna kvinna lyckats tipsa om en metod som bara tar några sekunder och förhindrar våra älskade flingor från att bli fuktiga och förlora sin krispighet.

1. Ta dessa två flikar på sidorna


2. Vik in dem i lådan


3. Ta den största fliken och vik in även den i lådan


4. Sedan viker du så här...


5... fortsätt vika genom att hålla den största fliken uppe


6. Slutligen viker du in den största fliken i kartongen som på bilden


7. Klart! Din kartong med flingor är nu perfekt försluten!


Här kommer videon med tydliga instruktioner på hur du gör:

Annons