Annons

Flygpersonalen talar om att det finns en liten flicka på planet som nyss blivit adopterad och alla passagerare gratulerar de nyblivna föräldrarna

Annons

Det här unga paret har försökt få barn i flera år men tyvärr lyckades de inte. Nu, äntligen, kan denna nyblivna mamma och pappa koppla av vid tanken på att åka hem med ett 8-dagar gammal liten bebis i famnen.

Caren och Dustin beslutade sig så småningom för att adoptera en flicka från Colorado för att hon skulle få bli en del av deras familj i Kalifornien. Under sin hemresa fick paret en oväntad våg av omtanke från flygpersonalen och passagerarna på planet.


och Caren hade precis haft en svår vecka, strax innan sin hemresa tillsammans med 4 stora väskor och en liten bebis - deras nyadopterade dotter! I mitten av resan vaknade den lilla flickan och började bli upprörd, antagligen på grund av att blöjan skulle bytas.

Flygpersonalen erbjöd omedelbart Caren sitt stöd och lät henne använda ett bord i den bakre delen av planet. När hon var tillbaka i sitt säte fick hon komplimanger för sin söta bebis av en passagerare som sedan var nyfiken på att få veta varför de flög med en så liten flicka. Dustin berättade att de just hade adopterat henne och fick så ännu fler positiva kommentarer och råd från en del passagerare.


Därefter frågade en annan flygvärdinna paret artigt om vad som lett till att de flög med en så liten flicka. Återigen förklarade Dustin och Caren historien om adoptionen, utan att lägga för mycket vikt vid saken. Men det var just i det ögonblicket som flygpersonalen meddelade resenärerna om närvaron av en mycket speciell gäst ombord på planet, nämligen Caren och Dustins dotter!

Därefter meddelade flygvärdinnan att hon skulle dela ut pennor och våtservetter till alla passagerare för att de skulle få chansen att lämna ett litet meddelande och en lyckoönskan till det lyckliga paret


Jenny och Bobby som arbetade på planet samlade in omkring 60 små papper med ett råd eller en fras skriven på den. "Njut av varje ögonblick. Tiden flyger..!" eller "Ta er tid att gå ut på kvällarna" - kort sagt, alla användbara och ärliga råd från dem som redan har varit i samma situation!

Paret frågade sedan flygvärdarna om orsaken bakom den gesten och all den vänligheten. Som svar fick de att även de många år tidigare när de just hade gifte sig, fått samma behandling och att de nu ville förmedla samma vänlighet som de hade blivit mötta med för flera år sedan till ett annat par.


Under en period när allt du gör är att läsa dåliga nyheter i tidningarna och på TV är sådana här nyheter uppmuntrande och värmer i hjärtat. Åtminstone för Dustin och Caren, som valde att dela denna erfarenhet med omvärlden genom att publicera historien på Twitter.

Annons