Annons

Tidigare mobbad 13-årig pojke imponerar på 'Britain's Got Talent' efter att han sjunger första versen

Annons

Det sista som man vill göra när man är 13 år gammal är att berätta för hela världen att man har blivit utsatt för mobbning - men det är det som Andrew Johnston, en ung pojke på 'Britain's Got Talent' 2008, berättade för en panel med domare och hela publiken framför honom.

Du kommer kanske gråta tillsammans med tusentals andra när du tittar på den här chockerande och hjärteknipande videon. Det står klart hur mäktigt det är med uthållighet.


Livet har varit ganska tufft för Johnston - men hans dröm var alltid att sjunga på scenen. "Jag har blivit mobbad mycket, i skolan typ," berättar den unge Andrew för Simon Cowell efter hans fråga om hans vänner stödjer hans sjungande. "Jag har blivit mobbad i hela mitt liv sen jag var sex, berättar han, "eftersom de inte tyckte om den slags musik som jag gjorde.'"

Hans mobbare hade dock ingen aning om att han skulle skaka om hela världen.


Hela teatern smälte för de kunde inte förstå vad som hände när Andrew började att sjunga till musiken. Man kan se i videon hur den unga pojken öppnar munnen och förvånar alla, till och med veteranen Simon Cowell, med en röst som inte känns som om den är av denna värld.

Det får en verkligen att undra hur en så talangfull person har haft det så jobbigt i livet.

Titta på den tårdrypande videon nedan och ta reda på om pojken gick vidare till nästa runda.

Annons