Annons

De lastar av en massa bildäck på bondens mark - då kommer han på den perfekta hämnden

Annons

Tålamod har en gräns. Detta gäller alla, men är ännu mer giltigt för huvudpersonen i denna berättelse om "hämnd", där en man tvingades agera för att få ett slut på något som hade pågått på tok för länge.

Allas tålamod har en gräns och denna gräns kvantifierades för en brittisk jordbrukare i flera ton avfall, olagligt dumpade på hans mark. Det här är hans lösning för att hämnas efter detta arroganta och fega beteende.


Stuart Baldwin är en 56-årig bonde som bor i Wigan, en förort till staden Liverpool. Varje år tvingas han kassera flera ton avfall, huvudsakligen begagnade däck, på egen bekostnad, som någon dumpar på hans mark under natten, skriver Daily Mail.


Detta har hänt väldigt ofta men mannen har alltid reagerat med ett tålamod och en tolerans som till och med skulle få berättelserna om den berömda Job i bibeln att blekna av avund. Men en vacker dag fick stackars Stuart nog.

Han lät installera en säkerhetskamera och tog den skyldige på bar gärning. En annan människa skulle kanske ha blivit arg och dykt upp utanför den skyldiges dörr för att få honom att ångra sina handlingar.


Men Baldwin är en gentleman så han valde att konfronterade den skyldige som inte kunde förneka sina handlingar inför bevisen och ombad honom att åta sig att ta bort avfallet från hans mark så snart som möjligt. Flera dagar gick men situationen förblev oförändrad.

Vid denna tidpunkt bestämde sig bonden för att det vara dags att agera. Med hjälp av andra människor plockade han upp vartenda däck och dumpade dem alla framför den skyldiges ytterdörr. När han tittade ut genom fönstret hade han plötsligt trädgården full med cirka 400 däck i olika storlekar.

Självklart tar det inte slut här. Faktum är att beslutet om vem som har rätt och fel nu ligger hos en domare. Frågan är nu vems felet egentligen är och huruvida Stuarts beteende kan anses vara "självförsvar".


Mannen har publicerat hela berättelsen på sociala medier, fått många likes och positiva kommentarer. Hans reaktion var kanske inte "laglig" men han valde ändå att försöka lösa det hela utan att ta till våld. I väntan på domstolens beslut, har människor på sociala medier i alla fall redan frikänt honom!

Se klippet nedan och dela gärna vidare:

Annons