Annons

Liten flicka avbryter dansösen på torget - titta nu på dansstegen som tagit hela nätet med storm

Annons

Det finns många olika former av gatudans från världens alla hörn. Alla har de dock gemensamt att förbipasserande kan ta en paus från sitt shoppande eller de ärenden de springer för att titta på improviserade dansrutiner helt gratis. Många av Irlands gator får agera spontana scener för dessa dansshower, och Galway Street på den västra sidan av Irland bjöd nyligen på ett extra speciellt framträdande – den irländska mästaren Emma O'Sullivan, med ett överraskningsinhopp från en otroligt gullig liten flicka.


Artister är vanligtvis de som underhåller oss, men i det här fallet blev den huvudsakliga artisten precis lika underhållen som publiken hon uppträdde inför.

Den redan vältrafikerade gatan fylldes av en stor folkmassa som drogs till det energiska uppträdandet från en kvinna i mörkgrön sammet (som sedan visade sig vara den professionella dansaren Emma O'Sullivan), som dansade till det snabba tempot hos en irländsk visa. Under sitt uppträdande märkte hon dock hur en liten flicka i publiken härmade hennes steg.


Den kvinnliga dansaren blev gladlynt och förtjust av barnets uppträdande. På ett kreativt sätt drog hon fram det söta, gulliga lilla barnetinto the limelightoch dansade med henne.

Med en stark uppmärksamhet på barnet, skrattandes och leende mot henne från centret så drog hon försiktigt in barnet närmare centerscenen så att alla andra också kunde njuta av den talangfulla och åh så söta rörelser som hennes gästdansös utförde.


Dessa var säkerligen de gladaste stunderna av dagen för alla som var en del av det. den lilla flickan var tydligt glad över det och den kvinnliga dansösen sant publiken var väldigt underhållna och glada över att den lilla flicka fick uppträda för dem.

Det här klippet gjorde mig varm inombords. Barn är så härliga som inte tycker saker är pinsamt utan bara kör. Dela för att sätta ett leende på andras läppar idag.

Annons