Annons

Den okända mannen avbryter flickan som spelar piano; ett ögonblick senare gör han något som väcker intresset hos de omkringstående

Annons

Det blir en allt vanligare syn att se pianon i shoppingcenter nu för tiden. Ibland står det orört men har man tur kanske någon sitter där och spelar. Om någon slagit sig ner och börjat spela lockar det nästan alltid till sig en hop åskådare som vill njuta av musiken.

Det började som en helt vanlig dag på shoppingcentret då en flicka satte sig ner och började spela musik på pianot. Vid ett tillfälle dök en man i grön jacka plötsligt upp och frågade tjejen om han kunde få sätta sig ner och spela ett par minuter.

Irriterad sa flickan att hon övade och att han kunde hitta sitt eget piano. Efter några sekunders konversation ger flickan äntligen med sig, och verkar inte speciellt nöjd med det hela.

Mannen började spela och efter några sekunder ändrades atmosfären. Han började spela en glad och medryckande ton som fick alla på fötter. Faktum är att flickan vars plats han tagit inte kunde hålla sig från att klappa med till musiken.

Några sekunder senare passerade en man med hjälm, som tagen ur en byggnadsplats, och log åt flickan. Sedan började han klinka på pianot bredvid mannen. Inom kort hade anslöt sig även flickan och strax satt tre artister runt pianot istället för en.

Alla som passerade fick ett leende på läpparna och stannade för att lyssna till Boogie Woogien. De flesta som passerade pianot stannade och lyssnade och klappade i takt.

Det är så roligt att se begåvade musiker uttrycka sig på det sätt de vet bäst. Om du tyckte att det här var underhållande roligt, dela då den här artikeln på Facebook så att dina vänner och familj kan också se det!

Annons