Annons

Hemlös kattunge kommer fram till sitt nya hem, ägarens hjärta smälter när han träffar sina nya storebror

Annons

Våra hjärta krossas när vi ser hur många övergivna djur det finns utan ett eget hem och ägare att älska dom. Det är därför som vi älskar att höra historier om djur som hittar sina för alltid hem.

Den här ena historien specifikt är en om en jättegullig kattunge som hittar sin familj. En kall oktoberdag fanns det en kattunge som var helt ensam. Den behövde medicinsk hjälp, kattungen hade tur att Moonglade Rose, en djurräddare tog honom till veterinären.


Hon gav honom namnet Opie och hon visste att hon inte bara kunde lämna honom på ett djurhem. Hon var exalterad till att ta hem Opie men hon var också nervös över hur accepterande hennes nuvarande katt skulle vara om det.

Andy, Roses katt var i samma situation som Opie. Han var räddad och Rose har ingen aning om hur hans skulle reagera på att en ny katt skulle komma till hemmet. Men trots risken så tog hon Opie hem, Rosa hoppades att Andy skulle välkomna honom. Vad som hände mellan de två katterna överraskade Rose totalt. Så fort katterna såg varandra så hände något förvånande: Andy omfamnade Opie!


Som en storebror som ger sin lillebror en kram, Andy var jätte glad över att ha en till katt i hemmet!

Enligt Rose så ''slutade Andy inte krama och pussa på honom.''

Andy började till och med att tvätta Opie så att han känner sig välkomnad i sitt nya hem. Och bara sådär så blev de två katterna bästa vänner. De stannande bredvid varandra hela natten.

Andy var också räddad precis som Opie var så han vet hur det är att ha en räddare som Rose. Det är klart och tydligt att Rose, Opie och Andy är en stor lycklig familj.


Hela tiden sen Opie kom till dom så har Andy alltid varit där för sin nya bror och lär honom allt som har att göra med att vara en huskatt. Han visar Opie hur att använda kattlådan, hur att leka, hur att jaga, hur att landa som ett profs och hur att mysa.


Rose berättar att hon tycker att historien om de två katterna är så rörande eftersom hon är adopterad. Hon säger av att ha Andy så räddade det hennes liv. Och nu ser hon att Opie gör samma sak för Andy.

Vilken rörande historia om villkorslös kärlek! Har du husdjur som Andy och Opie? Lämna dina tankar om den här hjärtevärmande historien nedan i kommentarerna och se till att dela vidare till familjen och alla dina vänner så de inte missar denna gulliga syn!

Annons