Annons

Familj i karantän ställer upp sig i morgonrock – men se nu det otroliga när alla vänder sig mot kameran

Annons

Många tillbringar mer tid hemma till följd av coronaviruset, vilket kan bli ganska tråkigt efter ett tag.

Men man kan också använda tiden till att göra något roligt.

Familjen sitter i karantän har fått hela världen att kikna av skratt. Titta bara på den här hysteriskt roliga videon!


Coronautbrottet gör att familjer tillbringar betydligt mer tid med varandra än man i vanliga fall brukar. I vissa fall kanske detta leder till mer tjafs och bråk, medan man i andra fall njuter av kvalitetstiden och kommer närmre varandra.

Familjen, Buchanan, som består av mamma, pappa, sonen Jack och dottern Jo, i videon här nedan tillhör sannerligen den andra kategorin.


Det var i förra veckan de spelade in en musikvideo med namnet ”Lockdown boogie.” Idén kom från sonen Jack som fick hjälp med koreografin. 

Sången handlar om hur regeringen och viruset håller familjen hemma, vilket får familjemedlemmarna att gå varandra på nerverna.

Klippet har i skrivande stund setts över 2 miljoner gånger på Youtube och fått människor runt om i världen att skratta.


Musikvideon har blivit en nationell angelägenhet och Nya Zeelands finansminister Grant Robertson har till och med delat videon på nätet.

”Vad kul att se en familj som har så roligt hemma. Många familjer hinner inte med det i vanliga fall, när båda föräldrarna jobbar. Gör det bästa av tiden och förhoppningsvis kan det ge minnen för livet. Lyckliga minnen, trots att de är sprungna ur en kris,” skrev Grant Robertson enligt New Zealand Herald.

Du måste ta en titt på den här videon, den är verkligen klockren! 

Tryck nu på DELA-knappen för att hylla det här underbara och roliga initiativet!

Annons