Annons

Kvinna förstorar läpparna tredubbelt - säger i intervju att hon nu ser finare ut

Annons

Allt fler unga väljer att lägga sig under kniven i hopp om att uppnå vad de anser vara perfektion. Detta är fallet för Andrea Emilova Ivanova, en student från Bulgarien, besatt av storleken på sina läppar.


Andrea är så besatt av detta att hon bokade in sig på varenda plastikklinik i stan för att "fixa" sina läppar. Hon har inte bara spenderat tid på detta, utan även stora summor pengar. Hon tror dessutom inte att hon någonsin kommer kunna få till den perfekta storleken på sina läppar.

Hon kommer dock inte låta detta stoppa henne, och kommer inte ge upp förrän hon har uppnått den perfekta storleken. Hon berättar även att hon fått motta flera frierier tack vare sina stora läppar.

Andrea är långt ifrån klar med sin plastikkirurgi. Hon planerar istället att göra sina läppar tre gånger större än vad de är nu, för att hänga med i modet och skönhetsidealen. Hon har redan genomgått femton ingrepp, med allt från gel till fillers. Varenda en av behandlingarna kostar 167 dollar, (1 550 kr) rapporterar brittiska Metro.

Andrea har alltid varit fixerad vid tanken på stora läppar, och redan som liten flicka tänkte hon alltid att hon skulle vara vackrare om de var större.


Andrea säger sig älska sina läppar så som de är nu, och hennes följare uppmuntrar henne att göra dem ännu större. Hon gillar känslan av att vakna upp efter ett nytt ingrepp, men erkänner även att denna känsla inte håller i sig speciellt länge. Hon anser att hon måste fortsätta sträva efter att uppnå den perfekta looken, och kommer inte ge upp förrän hon finner den.


Kanske är det så att det är hennes "beundrare" som uppmuntrar henne till detta ohälsosamma beteende, och det hade antagligen varit bättre om Andrea gått vidare och lämnat denna följarskara bakom sig. Förhoppningsvis kommer hon en dag att acceptera sig själv och sluta upp med att försöka uppnå det omöjliga.

Glöm inte heller att dela denna artikel med dina vänner för att höra deras åsikter.

Annons