Annons

Ung tjej med perfekt sångröst ger ett änglalikt framträdande vid köksbordet

Annons

Många känner att de är berörda av det gudomliga i deras vardagliga liv. Det kanske var en vän som sa de precis rätta orden eller kanske en oväntad bonus på jobbet. Följande är ett bevis att änglar fortfarande dyker upp hos oss här och där. Den här video visar en tjej med en otrolig röst som hon delar med sig.

Liamani ser ut som precis vilken annan 9-årig tjej när man först ser henne. Hon står till och med bara vid köksbordet nära sin mamma. Men det tar bara några sekunder innan denna illusion suddas bort från våra huvud, och hon visar upp sin vokala förmåga.

Liamanis röst uppvisar en mäktig kraft medans hon glider och tar sig igenom alla noter i låten, hon fixar de vokala intervallen väldigt imponerande. Det är också en rörlig, lättsam förändring bland tonerna och kvalitet som betonar hur viktiga ord och fraser verkligen är. Det är tydligt att hon har jobbat hårt för att jobba upp sin gåva.


Man känner direkt när hon sjunger att den här låten betyder väldigt mycket för henne. Verserna av "How Great Thou Art" låter vackert när hon mästerligt framför dem. Hennes mamma ser på med dedikation medans Liamani sjunger och betonar ytterligare sin ärliga tro som framförs via låten.

Har du en familjemedlem som sjunger som en ängel?

Annons