Annons

9-årige Quaden bad sin mamma om rep för att ''ta livet av sig'' – nu kärleksbombas han av hela världen

Annons

Det var under gårdagen som vi rapporterade om 9-årige Quaden, som har blivit så utsatt för mobbning att han bad sin mamma om att få ta sitt egna liv.

Quadens historia har verkligen berört en hel värld, på bara några dygn.

Hans förkrossade mamma hade publicerat ett klipp där hon ville uppmärksamma just hur mobbning kan slå hårt mot en annan människa.

Hennes 9-årige son föddes med dvärgväxt (akondroplasi) och har hela sitt korta liv kämpat mot andra människors fördomar och elakheter.

Till slut såg Yarraka ingen annan möjlighet till förändring än att publicera ett klipp på sin Facebooksida, där Quaden brister ut i tårar.


Ber mamman om ett rep så att han kan ta livet av sig

I det hjärtskärande klippet berättar den lilla pojken att han har fått nog.

– Ge mig ett rep, jag vill ta livet av mig, säger han i videon.

– Jag hade precis hämtat upp min son från skolan, då såg jag hur han retades av klasskamraterna. Jag ringde rektorn direkt och jag vill att människor ska veta – föräldrar och lärare att detta är konsekvenserna av mobbning, säger mamman till The Mirror.

Videon totalt exploderade på sociala medier och i skrivande stund har 22 miljoner människor sett den och över 360 000 människor har delat den. Mamman har fått tusentals fina meddelanden och fått kontakt med flertal som frivilligt ställer upp och vill hjälpa Quaden.

Familjen har bland annat kontaktats av ett stort rugbylag i Australien som undrade om Quaden ville gå med dem in på planen inför en stor match, enligt Daily Mail.

Ett flertal kändisar har skickat gåvor och videos på dem själva där de berättar att de självklart står på Quadens sida. 

Det är verkligen fint vad internets krafter har att erbjuda, särskilt i en situation som denna!

Amerikanska komikern Brad Williams har samlat in över 320.000 dollar (3,1 miljoner kr) på GoFundMe för att kunna hjälpa Quaden, efter att ha sett hjärtskärande klippet på Facebook. 

Efter att alla flyg, hotell, biljetter och mat har betalats kommer alla överskott att doneras till välgörenhetsorganisationer mot mobbning/missbruk.

– Jag vill flyga Quaden och hennes mamma till USA, ge dem ett fint hotell och skicka dem till Disneyland, säger han.

Han tillägger att initiativet är inte bara för Quaden, utan alla som utsätts och utsatts för mobbning i livet.

– Nu ska vi visa Quaden och andra att det finns godhet i världen och att de är värda det.

Quaden ler igen, och det är så fantastiskt att få se hur hela världen går ihop och jobbar som ett team för att hjälpa denna modiga pojke!

Det är så viktigt att lyfta fram detta! Mobbning är aldrig okej och aldrig acceptabelt.

Annons